Descopera pasii de ingrijire a tenului in perioada verii!

Soarele puternic, praful sau deshidratarea sunt cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont in special pe timpul verii. De asemenea, expunerea excesiva si neprotejata la razele solare poate cauza grave probleme, de la deshidratare pana la boli de piele.  Pentru a avea un ten perfect, trebuie sa acordam atentie, in primul rand alimentatiei, dar si modului in care ne hidratam. 

Descopera cei 3 pasi de ingrijire a tenului:

Demachiere

Dimineata, spala-te pe fata cu apa calduta, nu fierbinte, foloseste un Gel demachiant pentru ochi si ten cu Quillaia , asa tenul se va curata dupa procesul de regenerare din timpul noptii.

Gelul de curatare cu extract de quillaia este folosit ca agent spumant natural, delicat, ideal pentru a curata tenul și pentru a pregati tenul pentru urmatorii pasi.

Tonifiere

Aspectul pielii noastre reprezintă cartea noastra de vizita. Un ten ingrijit, spune multe despre noi. De aceea, urmatorul pas in rutina zilnica este tonifierea tenului. Lotiune tonica, fara parfum, cu lapte de ovaz de la Palazzo Massaini, va reda luminozitate si lejeritate tenului.   Avand un efect de calmare, hidratare si iluminare reda pielii echilibrul natural, pentru o frumusete care infloreste in fiecare zi.

Hidratare

Aplicarea unei creme hidratante este un must have in rutina noastra zilnica indiferent de sezon, insa, in mod special trebuie sa avem grija de ten in timpul verii pentru ca acesta sa nu aiba de suferit din cauza razelor ultraviolete. De aceea, este indicat sa folosim o crema care are factor de protectie pentru a proteja tenul de pete si de alte actiuni negative care pot aparea dupa expunerea la soare. Daca esti in cautarea unui produs hidratant, lejer dar sa aiba si factor de protectie, Crema de fata pentru plaja cu efect anti-imbatranire, anti-pata, cu ulei de argan si vitamina E te poate ajuta pentru a-ti proteja tenul, astfel incat, te poti expune la soare fara multe griji.

Alege produsele potrivite tipului tau de ten. Regaseste intreaga gama de produse pentru protectie solara pe www.bottegaverde.ro.

Credit photo: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *