Secretele sprancenelor perfecte

Privirea este cartea de vizita a oricarei femei. S-au dus timpurile cand se purtau sprancenele subtiri si firave, trendul anuilor ‘30. Cat mai naturale, groase si bine definite, le poti ingriji in functie de trasaturile fetei pe care le ai, astfel incat sa iti accentuezi privirea. Iata cateva trucuri pentru a avea sprancene frumoase la tine acasa:

Foloseste ulei de ricin pentru sprancene dese si uniforme

Inca din cele mai vechi timpuri, femeile si-au dorit sa aiba sprancene de invidiat. Fara spatii libere, cu firele dese, este tot ce iti poti dori. Chiar si-asa, uleiul de ricin te poate ajuta sa-ti regenerezi sprancenele, fortifica radacina firului de par si ajuta la ingrosarea firului de par. De asemenea, un lucru gresit pe care il fac majoritatea femeilor, este taierea sprancenelor. Pentru ca firul de par devine foarte aspru si este foarte greu de aranjat.

Completeaza spatiile libere cu un creion de sprancene

Datorita produselor de machiaj putem masca micile imperfectiuni. Cu un creion pentru sprancene putem umple spatiile goale pentru a a avea un aspect natural si sprancene bine conturate. Cu o textura rezistenta si usor de folosit, creionul pentru sprancene este un produs indispensabil din trusa ta de machiaj, datorita periei care ofera o definire frumoasa a sprancenelor si confera profunzime privirii.

 

Foloseste un corector lichid cu extract de rodie si vitamina E pentru a acoperi micile imperfectiuni si pentru a crea un look perfect. Cu o atingere matasoasa si placuta, usor de utilizat, ofera un rezultat foarte natural si putem obtine o linie de contur perfecta.

Foloseste un creion iluminator

Pentru a avea un aspect natural si fresh, putem folosi creionul de ochi iluminator. Cu o textura cremoasa, usor sidefata, se aplica pe zona de sub sprancene pentru un efect optic de  sprancene perfecte. Este un produs care confera stralucire privirii si poate fi aplicat in punctele in care simti nevoia de a lumina privirea.
Pentru ingrijirea si conturarea sprancenelor folositi produse cat mai naturale pentru a nu afecta firul de par. O gama larga de produse destinate sprancenelor le puteti gasi pe Bottega Verde.

Credit photo: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *