Ghidul de ingrijire a parului in perioada verii

Parul frumos si matasos este accesoriul perfect pentru orice femeie. Pe timpul verii, soarele puternic, umiditatea si temperaturile ridicate pot degrada firul de par.  Pentru a evita degradarea si uscarea parului în timpul verii si pentru a-l mentine sanatos, iata trucurile de care ar trebui sa tii cont.

Opteaza pentru un sampon natural

Pentru ca parul este expus la razele solare, acesta are tendinte de uscare si deshidratare, de aceea cel mai indicat ar fi sa ne orientam catre un produs natural, pentru hidratarea firului de par.

Samponul regenerator cu lapte de cocos si extract de lime ofera o curatare delicata, redand parului vitalitate si un sentiment de revigorare, mai ales dupa o zi de plaja. Formula speciala, preparata din lapte de nuca de cocos si extract de tei, ajuta la indepartarea sarii, nisipului si clorului, descurcand parul si aducandu-i stralucirea. Perfect pentru o utilizare frecventa, acest sampon ofera o curatare delicata, dezlantuind instant parul si oferindu-i hidratare si luminozitate.

Aplica o masca regeneratoare

Pentru a mentine parul matasos si stralucitor in timpul verii, masca regeneratoare poate veni în ajutor atunci cand parul este expus zilnic la soare. Aliatul parului este  masca-tratament pentru restructurarea, o formula delicata care restabileste stralucirea naturala a parului, lasandu-l moale si revitalizat. De asemenea, masca este special creata pentru a evita efectele nocive ale soarelui, a vantului dar si a sarii. Untul de shea si proteinele vegetale pe care le contine ajuta parul sa straluceasca si il lasa moale si usor de coafat.

Foloseste un ulei protector

Iti simti parul uscat sau deteriorat in timpul verii? Uleiurile protectoare sunt solutia pe care o cauti. Datorita protectiei termice pe care o au, acestea previn degradarea firului de par. Uleiul protector pentru par cu ulei din seminte de in si filtru solar descurca firele de par, lasandu-l matasos si luminos iar formula sa usoara, rezistenta la apa ajuta la contracararea incretirii si deshidratarii cauzate de soare, mare, vant si clor. Acest produs cu filtre solare poate fi aplicat direct pe par inainte si in timpul expunerii la soare.

Parul tau merita o ingrijire speciala iar produse cu ingrediente naturale sunt o optiune pentru a-l hrani, a-l pastra moale si matasos in timpul verii. O gama larga de produse naturale destinate parului le poti gasi pe BottegaVerde.ro.

Credit photo: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *