Culorile si aromele perfecte pentru vara aceasta

 

Vara aceasta este despre aromele si culorile  pe care alegem sa le purtam in functie de dispozitia pe care o avem sau in functie de  evenimentul la care mergem. Pe langa vestimentatie, un rol destul de important il are si tipul de machiaj pe care alegem sa il aplicam in timpul verii.

Incepe cu o baza buna de machiaj

A venit si sezonul mult asteptat, iar o data cu acesta  si soarele fierbinte. Pentru a nu cadea prada razelor solare, trebuie sa includem in rutina noastra zilnica de ingrijire o crema de ingrijire care contine si factor de protectie, pentru a preveni foto-imbatranirea. Crema de fata, efect filler, cu acid hialuronic si extract din flori albe are o textura usoara, tocmai pentru a nu incarca tenul si, de asemenea, este si o buna baza de machiaj. Eficacitatea acidului hialuronic din componenta  consta in cresterea nivelului de hidratare.

Aplica un fond de ten lejer

Atunci cand vrei te bucuri de vremea frumoasa, sa iesi la plimbare cu prietenii sau sa faci alte activitati, recomandat ar fi sa folosesti un bb cream sau un cc cream pentru a nu incarca tenul prea mult. Un produs  ideal pentru tenul tau ar fi  BB Cream, tratament anti-imbatranire 5 in 1, cu pro-retinol si extract de ginseng care te va ajuta sa ai un look natural si fresh. Textura sa deosebit de cremoasa se identifica perfect cu pielea lasand un aspect uniform si in acelasi timp protejeaza tenul datorita factorului de protectie din componenta.

Coloreaza-ti buzele in nuante naturale

Vara nu dorim sa avem buzele incarcate din cauza temperaturii ridicate de afara. Solutia care te ajuta sa iti reintregesti look-ul si sa fii fresh in acelasi timp este rujul  cu textura lejera, in nuanta nude. Rujul hidratant cu ulei de argan este usor de aplicat, cremos si placut. Contine filtre de protectie solara, care protejeaza buzele de factorii agresivi externi.

Unghii colorate si parfumate

Vara este anotimpul in care putem adopta culori cat mai indraznete pentru unghiile  noastre care pot fi asortate cu tinuta pe care alegem sa o purtam. Unghiile colorate si parfumate sunt la mare cautare in aceasta vara. Lacul de unghii parfumat cu aroma de violete poate fi aplicata cu usurinta in acest sezon. Usor de aplicat, ofera o luminozitate exceptionala, lacul de unghii da viata mainilor, intr-un mod placut cromatic, emanand un delicat parfum de violete.

Fii in tendinte vara aceasta si alege look-uri cat mai fresh si colorate!

Credit photo: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *