Deodorantele cu ingrediente naturale, solutia ideala impotriva transpiratiei

Vara, cand temperaturile sunt ridicate, transpiratia excesiva devine o problema majora. Insa, putem rezolva acest disconfort prin alegerea potrivita a deodorantului, care sa combata mirosul si sa lase pielea uscata si catifelata.

Foloseste deodorante naturale

 

Deodorantele care contin ingrediente naturale previn iritarea pielii, dar si alte probleme care sunt provocate de un deodorant clasic. Deodorantul roll-on cu lapte de bumbac  anuleaza bacteriile ce produc mirosul neplacut al corpului. De asemenea, datorita faptului ca este un produs fara alcool si fara saruri de aluminiu, acesta nu va bloca porii prin care se elimina transpiratia. Are in compozitia sa lapte de bumbac si de aceea poate fi folosit si dupa epilare. Ofera protectie si ingrijeste pielea pe termen lung, lasand-o moale si catifelata.

 Deodorante spray pentru o prospetime de durata

Cu siguranta, ti-ar placea ca aroma preferata a gelului de dus sa persiste cat mai mult timp pe corp. Bottega Verde vine in intampinarea dorintelor printr-o varietate de arome  numai bune de savurat. Iti poti alege aroma preferata de gel de dus, dar si parfumul deodorant din aceeasi gama. Parfumul deodorant cu ulei de argan si lapte de Iris  este un produs cu ingrediente naturale care lasa pielea delicata si parfumata. Aroma imbatatoare invaluie pielea in note dulci si florale, oferindu-i prospetime imediata si o bunastare de lunga durata.

Atunci cand alegeti un produs nu va lasati ghidate doar de parfum sau pret, ci acordati atentie si ingredientelor pe care le contine. Specialistii Bottega Verde au o gama larga de produse delicate, cu ingrediente naturale care iti rasfata pielea, lasand-o hidratata si catifelata.

Credit photo: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *