Trucuri pentru o manichiura ideala la tine acasa

 

Femeile ingrijite vor fi intotdeauna mai atragatoare, iar manichiura  pusa bine la punct este un detaliu important. In situatiile in care nu putem merge la salon pentru a ne face manichiura, suntem nevoite sa ne descurcam singure acasa. Iata cateva trucuri pentru o manichiura perfecta:

Pregateste unghiile

Sterge unghiile cu un dizolvant fara acetona, cu extract de miere pentru a nu deteriora unghia, iar formula sa speciala cu extract de miere hidrateaza si calmeaza suprafata unghiei. Daca ai unghiile fragile, care se rup si iti este greu sa le mentii si sa ai o manichiura frumoasa, poti folosi un tratament de intarire cu extract de alge rosii. Aceasta baza intareste unghiile si le face stralucitoare. Tratamentul este obtinut din alge rosii, bogat in vitamine, iti restructureaza unghiile si le protejeaza. De asemenea, daca vrei ca manichiura sa tina cat mai mult timp nu lasa colturile ascutite, ci rotunjeste-le.

Hidrateaza pielea si cuticulele

Daca ai cuticulele uscate si permanent cand iti faci unghiile ai o senzatie de disconfort, asta inseamna ca acestea  au nevoie de hidratare. Crema de maini nu ajuta intotdeauna sa iti hidratezi si cuticulele. Pentru aceasta poti folosi un tratament pentru cuticule cu ulei de migdale dulci. Usor de aplicat datorita formei pe care o are, iar dupa prima aplicare iti vei simti cuticulele moi si catifelate.

Foloseste o baza inainte de a aplica oja

Inainte de a aplica nuanta preferata pe unghii, nu uitati sa aplicati in primul rand  o baza pentru unghii. Aceasta ajuta sa netezesti unghia si o pregateste pentru pasul urmator. Incercati sa optati pentru produse cu ingrediente naturale care sa hraneasca unghia si sa nu o deterioreze. Baza tratament de unghii cu extract de perle si calciu este unul dintre produsele care contine ingrediente naturale. Aceasta reda un aspect luminos si sanatos pentru aspectul ungiilor tale. Cu o singura aplicare, corecteaza micile imperfectiuni. De asemenea, produsul poate fi folosit singur pentru un efect natural.

Aplica un top coat

Daca va doriti o manichiura frumoasa si de lunga durata, dupa ce ati aplicat oja, la cateva minute, folositi un top coat. Top coat-ul stralucitor iti va conferi luciu si un efect de gel pentru o manichiura perfecta. De asemenea, acesta va proteja lacul de unghii, va prelungi rezistenta acestuia si va netezi imperfectiunile minore de pe suprafata lacului. Formula speciala foarte stralucitoare amplifica luciul lacului si  iti ofera un efect de manichiura de calitate.

Credit photo: unsplash.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *