Top 3 masti pentru ingrijirea tenului

Tenul tau este cartea ta vizita. Din cauza soarelui, a vantului sau a prafului din jurul nostru, tenul are de suferit. Din acest motiv trebuie sa aveti grija de acesta, sa il curatati si sa aplicati unele tratamente.  Masca ar fi unul dintre tratamentele pe care le puteti face acasa, pentru un ten curat, hidratant si luminos. Mai jos gasiti 3 masti pe care le puteti aplica cu usurinta acasa.

Masca cu efect de detoxifiere si iluminare

Praful, impuritatile care se afla in aer, machiajul, sunt doar cateva motive care pot afecta tenul.  In fiecare seara si dimineata iti poti curata tenul cu un gel de curatare. De asemenea, o data sau de doua ori pe saptamana poti aplica o masca care curata in profunzime.  Masca detoxifianta cu argila este produsul minune cu care poti obtine un ten curat si luminos la tine acasa. Datorita carbunelui care are actiuni purificatoare, atrage impuritatile ca un magnet si elibereaza porii de pe suprafata tenului. Argila este o sursa naturala minerala care absoarbe sebumul in exces, lasand pielea moale si luminoasa.

Masca purificatoare cu argila

O alta masca pe care o poti folosi in conditii casnice este masca purificatoare cu argila. O poti aplica de 2 sau 3 ori pe saptamana pentru a reinnoi si a purifica pielea. Masca de culoare verde, imbogatita cu argila verde din Sicilia, extract de salcie si ulei esential de Eucalipt, elimina impuritatile, reduce punctele negre si contribuie la evitarea aparitiei cosurilor. Notele esentiale ale uleiului de Eucalipt ofera prospetime tenului si tonifica tenul. Minunat ar fi sa aplicati o masca fara parabeni, silicon sau uleiuri minerale.

Masca exfolianta cu argila

Cu siguranta atunci cand ai un eveniment important, tot ce iti doresti este sa te simti si sa arati bine. Pentru ca machiajul sa reziste si sa ai un ten fresh si luminos, inainte de toate ar trebui sa aplici o masca care sa exfolieze tenul si sa il pregateasca pentru machiaj. Masca exfolianta cu argila este tot ce ai nevoie. Usor de aplicat, chiar la tine acasa, poti reda tenului viata, reimprospatandu-l. Masca revitalizeaza si tonifica pielea iar scrub-ul de orez are o actiune de exfoliere care elibereaza tenul de impuritati si celule moarte. Uleiul esential de portocala  ajuta la uniformizarea tenului, are o actiune de tonifiere si netezeste pielea.

Ai grija de tenul tau. Alege produse potrivite, ideal ar fi cu ingrediente naturale pentru un rezultat de lunga durata. Bottega Verde foloseste ingrediente naturale si active in compozitia produselor, pentru a avea grija de frumusetea ta.

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *