Spune DA schimbarilor de look

Simti nevoia  de o schimbare de look? Ai prins curaj si simti ca acum este momentul? Nu mai sta pe ganduri si treci la treaba. Pentru a nu da gres, trebuie sa iti alegi cu atentie vopseaua pentru par. Iti oferim cateva trucuri pentru a obtine si pentru a mentine noua nuanta a parului tau.

Opteaza pentru o vopsea naturala

Fiecare isi doreste un par frumos si sanatos. Din moment ce te-ai decis sa iti schimbi culoarea parului, trebuie sa stii ca va trebui sa ai mai multa grija de el decat pana acum. Chiar si-asa, orice schimbare este binevenita! Important este sa faci alegerea corecta, atunci cand vine vorba de produsul pe care urmeaza sa-l folosesti. Majoritatea vopselelor contin amoniac sau alte ingrediente nocive pentru par. Ideal ar fi sa optezi pentru un produs natural, care sa fie sanatos dar sa isi faca efectul si sa obtii nuanta mult asteptata. Vopseaua de par din gama Color Brio  asigura o acoperire perfecta si ofera o culoare de lunga durata. Formula sa fara amoniac si fara conservanti fereste parul de substante agresive care ar putea provoca reactii alergice.  Produsul este minunat pentru persoanele care isi doresc o schimbare, dar in acelasi timp au grija de podoaba capilara.

Mentine culoarea

Pentru a mentine culoarea cat mai mult timp trebuie sa folositi produse destinate parului vopsit. O singura masca poate inlocui mai multe produse si iti poate readuce luciul si o nuanta fresh a parului. Masca iluminatoare 3 in 1 cu casmir si ulei de argan revigoreaza culoarea parului oferindu-i reflexii intense si stralucitoare. Datorita uleiului de argan, parul ramane moale si hidratat. Masca este perfecta pentru a revigora culoarea si, in acelasi timp, acopera radacinile.

Foloseste o masca pentru par

Parul sufera dupa ce il vopsim, mai ales daca folosim produse neadecvate. Pentru a-l mentine in continuare hidratant, moale si sanatos, putem aplica saptamanal o masca pentru par timp de cateva minute pentru a-l hrani si regenera. Masca cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii pentru parul vopsit lasa firele de par moi si stralucitoare imediat dupa aplicare. Combinatia nutritiva a uleiului de nuci braziliene cu fructele rosii ofera vitalitate parului si il lasa stralucitor si placut la atingere.

Ai grija ce produse alegi atunci cand iti doresti o schimbare. Bottega Verde are grija de frumusetea si sanatatea ta si iti pune la dispozitie o gama larga de produse cu ingrediente naturale. Gama Color Brio vine cu mai multe nuante si te incurajeaza sa faci o schimbare folosind produse naturale care sa nu iti deterioreze parul.

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *