Pasii de ingrijire a tenului matur

Tenul este primul indicator al varstei noastre si indiferent de varsta trebuie ingrijit corespunzator. Daca aparitia cosurilor reprezinta o problema in adolescenta, tenul matur se confrunta cu probleme si nevoi unice: uscarea excesiva sau deshidratarea pielii, ceea ce va conduce la aparitia  ridurilor, a punctelor negre si a cearcanelor. Mai jos gasiti 3 produse de ingrijire a tenului matur pentru un ritual complet de ingrijire.

Pregateste tenul inainte de a aplica crema

Inainte de a aplica o crema hidratanta, ideal ar fi sa aplici un ser pentru fata, ce ofera pielii toate ingredientele de care are nevoie pentru o ingrijire adecvata. Serul antirid concentrat cu miere si pluridefence este un produs cu un efect antioxidant, antirid si hidratant. Acest ser este ideal pentru nevoile tenului matur si protejeaza epiderma de semnele imbatranirii.

Aplica crema de fata

Odata cu trecerea timpului, tenul incepe sa dea semne de imbatranire si se deshidrateaza.  Opteaza pentru o crema care actioneaza in doua directii, care hidrateaza si in acelasi timp actioneaza impotriva ridurilor. Crema antirid si antioxidanta, de zi, cu miere si pluridefence este un produs ideal pentru pielea matura, care protejeaza si revitalizeaza tesuturile, tenul devenind mai luminos. De asemenea, are si o actiune anti-poluare.

Nu uita de zona din jurul ochilor

Zona ochilor este, probabil cea mai sensibila zona a fetei. Alege o crema care sa nu fie foarte grasa, pentru a evita incarcarea pielii. Aplica o crema ideala pentru zona din jurul ochilor care contine si ingrediente active impotriva imbatranirii. Crema antirid pentru zona din jurul ochilor cu miere si pluridefence este un produs delicat, cu o actiune antirid exceptionala, antioxidanta si protectoare, de asemenea, protejeaza tenul de factorii de poluare citadini.

Mai multe produse pentru ingrijirea tenului gasiti pe BottegaVerde.ro.

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *