Cum sa-ti pregatesti corpul pentru plaja. Cele mai bune tratamente pentru acasa!

Daca ai ales destinatia pentru vacanta si costumul de baie, mai ramane sa-ti pregatesti corpul pentru a putea fi expus la soare. Cu siguranta iti doresti o piele ciocolatie si in acelasi timp un bronz sanatos. Iata cateva idei pentru a avea un corp tonifiat si un bronz frumos.

Exfolierea este extrem de importanta

Nu doar tenul are nevoie de exfoliere, dar si corpul nostru. Pentru aceasta nu este nevoie sa mergi la saloanele de infrumusetare, ci poti face aceasta procedura la tine acasa. Opteaza pentru produse naturale care sa-ti exfolieze pielea si care sa fie eficiente pentru corpul tau. Scrub-ul de corp cu extract de iasomie din desert si ulei de argan te ajuta sa scapi de stratul de celule moarte de la suprafata pielii. Cu un efect de exfoliere, hidratare si regenerare, particulele din sambure de caise curata pielea, aceasta devenind mai neteda si mai luminoasa.

Foloseste un produs anticelulitic

Majoritatea femeilor au probleme cu celulita, indiferent daca sunt slabe sau grase. Pentru a ameliora aspectul celulitei, ca prim pas este recomandat sa detoxifiem organismul si apoi putem trata local cu un produs anticelulitic.  Pentru ca seara este cel mai bine de aplicat produsul, si asta pentru ca corpul nostru nu interactioneaza cu factorii externi, puteti folosi tratamentul crio gel anticelulitic cu extract de cafea verde si mixuri de uleiuri esentiale. Este un gel racoritor, cu proprietati anticelulitice ce contribuie la fermitatea si tonifierea pielii.

Hidrateaza bine pielea

Hidratarea zilnica a pielii este necesara pentru a avea un aspect mai sanatos si luminos. Este recomandat sa aplicati crema hidratanta in fiecare seara, pentru a evita senzatia neplacuta de piele uscata. Daca va doriti un produs care sa nu fie lipicios si  sa intre in piele imediat dupa aplicare crema de corp cu aroma de nectarine este potrivita. Formula fluida si catifelata, hraneste pielea si cuprinde simturile in aroma ei delicioasa.

Care este aroma ta preferata? Te invitam intr-o calatorie senzoriala pe BottegaVerde.ro, unde vei descoperi zeci de arome delicioase.

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *