Pasii esentiali pentru ingrijirea parului vopsit

Un par sanatos si stralucitor este visul fiecarei femei. Fara prea multa bataie de cap poti deveni blonda sau bruneta. In momentul in care parul este vopsit sau decolorat acesta devine deshidratat si fragil. Samponul, masca sau balsamul pentru parul vopsit, au un rol destul de important si anume de a mentine culoarea si de a regenera parul. Toate, adaptate structurii tipului firului de par. Pentru a evita uscarea sau ruperea firului de par, mai jos gasiti cativa pasi pentru o ingrijire corecta.

Foloseste sampon pentru parul vopsit

Daca iti doresti sa ai parul matasos si frumos in continuare, nu uita ca acesta trebuie ingrijit cu produse speciale pentru parul vopsit. Samponul cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii pentru parul vopsit sau cu suvite te va ajuta sa iti pastrezi culoarea frumoasa si stralucitoare. De asemenea, acesta  protejeaza, intretine si imbunatateste stralucirea culorii.

Foloseste un balsam si o masca pentru protejarea culorii

Ca si in cazul samponului, atat balsamul, cat si masca pentru par, trebuie sa aiba aceleasi proprietati. Folositi o data sau de doua ori pe saptamana o masca pentru a hrani si regenera firul de par. Masca cu ulei de nuci braziliene si un mix si un mix de fructe rosii pentru parul vopsit si cu suvite te ajuta  sa ai firul de par protejat si hranitor. Doar in cateva minute, vei avea parul moale si stralucitor. Combinatia actiunii nutritive a uleiului de nuci braziliene cu ingredientele remineralizante ale fructelor rosii, ofera vitalitate parului. Este potrivit pentru hranirea in profunzime a parului si a-l proteja timp indelungat. De asemenea, puteti folosi mai des si balsamul-crema cu ulei de nuci braziliene si fructe rosii pentru par vopsit pentru a reface moliciunea parului si pentru a mentine culoarea fresh cat mai mult timp.

Foloseste un ulei protector

Atat razele soarelui cat si folosirea excesiva a uscatorului de par sau a placii dauneaza firului de par si totodata culorii. Uleiul protector cu ulei de nuci braziliene si de macadamia pentru par vopsit iti va proteja firul de par. Este un produs pe care il poti folosi zilnic, un produs nutritiv si regenerant care ofera stralucire si moliciune parului. Uleiul nucilor braziliene protejeaza si cel de nuci de macadamia restructureaza firul in intregime conferindu-i stralucire.

Mai multe produse pentru ingrijirea parului puteti vizualiza accesand site-ul www.bottegaverde.ro.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *