Cum alegi parfumul perfect pentru el?

Parfumul este acel accesoriu care i te poate scoate din anonimat. Stim foarte bine cat de greu este sa alegi un parfum, mai ales atunci cand vine vorba de un barbat, deoarece aroma ar trebui sa il defineasca si sa i se potriveasca personalitatii, dar si a stilului pe care il adopta. Mai jos gasiti cateva recomandari pentru 3 stiluri diferite.

Barbatul conservator

Pentru acest tip de barbat, ar trebui sa optati pentru un parfum puternic, rezistent cu note de bergamota si cedru. Apa de toaleta Blue Di Spezie se recomanda , pentru barbatul puternic cu personalitate si barbatul modern. Are o aroma intensa, care debuteaza  cu note intense de lemn si citrice, un parfum fresh pentru un barbat cu personalitate.

Barbatul sportiv

Barbatii sportivi isi doresc sa fie mereu fresh si sa arate bine. Cu siguranta nu veti da gresi in momentul in care veti opta pentru un parfum sport, cu o aroma puternica si proaspata. Apa de parfum Sport este produsul care o sa va usureze alegerea. Aroma sa puternica iti invaluie pielea intr-o prospetime unica. Produsul combina elegant aromele precum, portocalele din Sicilia, alaturi de menta si salvie, lasand pielea cu un ecou olfactiv de mosc si lemn de santal. Irezistibil si revigorant, apa de parfum este perfecta pentru barbatii sport si plini de vitalitate.

Barbatul tandru

Pentru barbatii din aceasta categorie alegerea perfecta este un parfum oriental-fresh. Daca ai un iubit tandru si esti in cautarea unui parfum, nu ezita sa-i oferi apa de toaleta Barberia Toscana.  Este o noua versiune a apei traditionale de toaleta, care se potriveste perfect cu emotiile omului tandru, modern. O aroma perfecta care dezvaluie usor, dar sigur caracterul inovator si sofisticat. Indiferent de sezonul de afara, caracterul si personalitatea barbatului nu se schimba. Datorita combinatiei neobisnuite de note verzi aromatice si note de iris, produsul este destinat sa surprinda si sa iti lase piele catifelata.

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *