Metode de prevenire a iritatiilor dupa barbierit

Foarte multi barbati se confrunta cu problema iritarii dupa barbierit. Aceasta se manifesta prin aparitia unor pete rosii la suprafata pielii, ceea ce este destul de deranjant. Prin urmarea pasilor descrisi mai jos puteti minimiza efectele iritatiei pielii dupa barbierit.

Pregatiti pielea

Momentul optim pentru barbierit este dupa un dus cald sau dupa ce pielea este clatita bine cu apa calda.  Apa calda si aburul ajuta la inmuierea pielii si a firelor de par. Foloseste o perie de barbierit pentru a aplica gelul sau crema de ras pentru a asigura o distribuire uniforma a produsului. Peria pentru barbierit este conceputa pentru distribuirea optima a spumei, care te va ajuta sa pregatesti tenul pentru barbierit. De asemenea, peria te va ajuta foarte mult atat pentru a aplica produsul ales, cat si pentru a inmuia mai bine firele de par. Nu uitati sa spalati bine peria, dupa fiecare utilizare.

Foloseste un sapun de barbierit

Sapunul cu ulei de masline Palazzo Massaini este un produs delicat cu un efect de modelare a firului de par din barba, care, dupa aplicare devine mai prietenos cu aparatul de ras. Este un ritual traditional de barbierit, care iti ofera o senzatie indelungata  de prospetime si confort.

Aplica o lotiune racoritoare

Toate tipuri de piele raspund diferit varietatii de lotiuni existente pe piata. Desi, majoritatea produselor dupa barbierit contin alcool, de preferat este sa optezi pentru lotiuni sau uleiuri care nu au un parfum intens si contin ingrediente naturale. Uleiul multiactiv cu ulei de masline Palazzo Massaini te va ajuta sa ai o piele emolienta si deosebit de placuta. De asemenea, produsul poate fi aplicat direct pe barba pentru a o disciplina, facand firul de par mai matasos. O senzatie reala, in fiecare dimineata pentru barbatii vremurilor contemporane.

Efectuat corect si alegand produsele potrivite, barbieritul nu poate fi urmat de iritatii si senzatii de disconfort.
BottegaVerde.ro propune o noua gama de cosmetice destinate in exclusivitate barbatilor, special create pentru ingrijirea tenului, care imbunatatirea aspectului general al tenului, ajutand barbieritul sa devina mult mai placut si evitand aparitia iritatiilor. Produse de ingrijire special create pentru barbati pot fi gasite pe bottegaverde.ro

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *