Secretul hainelor curate si parfumate

Este atat de neplacut cand te imbraci in haine aspre sau cand, dupa o zi de munca, asternutul tau nu este atat de catifelat si moale precum te asteptai. Creeaza-ti o stare de confort si incepe cu hainele tale. Mai jos gasiti cateva trucuri pentru a-ti mentine hainele curate si catifelate.

Cea mai buna solutie pentru haine aspre

Balsamurile din comert contin numeroase substante chimice care sunt nocive pentru sanatate. Din fericire, putem avea haine placute la atingere cu ajutorul produselor naturale. Balsamul de rufe concentrat cu extract de lavanda italiana este produsul care o sa va faca hainele mai moi si mai placute la atingere. Datorita ingredientelor naturale pe care le contine, balsamul nu este nociv pentru sanatatea umana si nu contine elemente chimice. Cu fiecare spalare, hainele vor deveni mai matasoase si mai usor de calcat.

Pastreaza mirosul pentru o perioada indelungata

Ne dorim sa avem haine curate si frumos mirositoare dar oricat de bun ar fi detergentul cu care spalam, mirosul lui dispare rapid. Odorizantul pentru sertare cu aroma de iris este produsul care va oferi un plus de prospetime hainelor voastre. Emana un parfum de lunga durata si ofera hainelor un miros fresh. Incercati sa evitati spray-urile sau alte produse care contin substante chimice si optati pentru odorizante cu ingrediente naturale pe care le puteti pune usor in sertare si care raspandesc un miros natural si fresh pentru o perioada lunga.

Controleaza mirosul neplacut

Cateodata, uscarea rufelor in conditii de umiditate aduce de la sine un miros neplacut care este greu de suportat. Cu siguranta, macar o singura data vi s-a intamplat sa va stergeti pe fata cu un prosop si sa nu va placa mirosul. Pentru a evita mirosurile neplacute, folositi balsam pentru rufe. O optiune ar fi balsamul concentrat cu aroma de lacrimioare va lasa un parfum senzational si vei simti prospetime in tot ceea ce porti.

Mai multe arome gasiti pe www.bottegaverde.ro

Credit photo: unsplash.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *