Scapa de cearcane si de ridurile din jurul ochilor

Pielea fina din jurul ochilor necesita o ingrijire speciala, iar cearcanele, precum si ridurile aparute in aceasta zona pot fi corectate prin alegerea unor produse potrivite, astfel incat, rezultatul final sa se mentina o perioada cat mai lunga de timp. Oboseala cronica, pierderea elasticitatii pielii, procesul firesc de imbatranire, toti acesti factori duc la aparitia cearcanelor si ridurilor. Mai jos gasiti 3 produse care va vor ajuta sa aveti o piele sanatoasa si plina de vitalitate.

Crema Splendida

Ridurile sau cearcanele se afla printre cele mai mari probleme ale femeii.  Zona de sub ochi este mult mai vulnerabilă la acțiunea daunatoare a soarelui, intrucat piele de sub ochi este mai subtire si esye expusa in mod direct sau indirect la soare intreaga zi. Tratamentul pentru ochi, pentru pielea obosita si a ridurilor timpurii cu extract de fructe de cactus si vitaminele B5 si E este produsul care te va ajuta sa hidratezi zona din jurul ochilor. De asemenea, previne ridurile, protejand pielea delicata din jurul ochilor. Are proprietati antioxidante, emoliente si hidratante ajutand la protejarea naturala a pielii.

Gelul pentru cearcane

Cearcanele nu tin cont de varsta, fie ca le-ai mostenit sau ai probleme de sanatate, nu ai decat sa gasesti solutii pentru a scapa de ele. Uneori sunt greu de acoperit chiar si cu ajutorul machiajului, daca vrei sa ai o privire frumoasa. Gelul pentru cearcane, cu un complex activ din soia, orez si drojdie iti poate schimba privirea intr-un mod natural. Fresh si usor de aplicat, contine extracte de soia, orez si proteine de drojdie care reduc pungile din jurul ochilor si mentin nivelul optim al cantitatii de colagen si elastina. De asemenea, acesta poate fi folosit singur, dar si ca o baza de machiaj.

Stick-ul anti-imbatranire

Optati pentru produse cu ingrediente naturale, ideal, fara miros, care sa actioneze si sa hidrateze zona din jurul ochilor. Stick-ul anti-imbatranire pentru zona din jurul ochilor si a buzelor cu pro-retinol, vitamina E si ulei de macese este un produs 2 in 1 pe care il puteti aplicat atat pe zona din jurul ochilor, cat si pe zona din jurul buzelor. Cu un efect hranitor, emolient si antirid, sub forma unui stick practic ajuta la atenuarea semnelor trecerii timpului datorita mixului de ingrediente active. Produsul este ideal pentru a te bucura de o piele hidratata si un aspect mai tanar al pielii.

Mai multe produse pentru ingrijirea zonei din jurul ochilor gasiti pe www.bottegaverde.ro.

Credit photo: stylecaster.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *