3 pasi pentru o privire seducatoare

Alegerea produselor de machiaj pare o sarcina usoara, dar in realitate trebuie sa fiti atente la mici detalii pentru a avea un machiaj perfect. Asa cum privirea este un detaliu care atrage si cucereste, rimelul pe care il folositi va poate ajuta in acest sens. De asemenea, este important sa stii ce tip de mascara ti se potriveste. Exista mai multe tipuri de rimeluri, mai jos gasiti mascara care vi se potriveste cel mai bine.

Mascara volum

Genele naturale pot fi scurte, lungi, dese, fara volum, insa, cu ajutorul rimelului putem oferi atat volum, cat si culoare. Inainte de a-ti cumpara rimelul trebuie sa stii ce efect doresti sa obtii si in functie de aceste detalii, te poti orienta mai bine. Rimelul cu efect de gene false, cu extract de alge marine si apa termala este un produs care iti va oferi o privire senzuala datorita periei si efectului pe care il ofera genelor. Formula sa bogata garanteaza volum cu fiecare aplicare. Peria speciala confera genelor volum iar ceara cu microcristale le alungeste in timp ce o pelicula speciala le mentine forma chiar si in conditii de umiditate.

Mascara waterproof

Solutia secreta a acestui tip de rimel consta in formula sa rezistenta la apa. Rimelul waterproof este ideal sa il folosesti atunci cand chiar ai nevoie, in zilele ploioase sau cand ai un eveniment special. Rimelul Waterproof cu vitamina E si extract de alge marine iti ofera stralucire, ondulare si rezistenta indelungata. Aceasta formula cu vitamina E si extract de alge il face extrem de rezistent la apa, in timp ce accentueaza durata si stralucirea culorii. Frumusete si protectie intr-un singur produs.

Mascara cu efect de alungire

Prima greseala pe care o fac majoritatea fetelor este aplicarea rimelului doar pe varfurile genelor, in timp ce baza lor e neglijata. In momentul in care duci peria de la baza genelor spre varf roteste-o pentru a separa genele si pentru a distribui produsul uniform. Rimelul pentru alungire cu proteine de matase, vitamina E si piersica. Cu un efect de ondulare si alungire, iti ofera un rezultat perfect, un succes garantat datorita actiunii sale ce contine proteine de matase, ulei de samburi de piersica si vitamina E.

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *