Alege frumusetea naturala. 4 produse de care sa nu te desparti toamna aceasta

 

In ultimii ani majoritatea femeilor au inceput sa fie mult mai constiente de ingredientele pe care le contin produsele cosmetice, dar si de puterea pe care o au asupra frumusetii naturale. Extractele naturale din ceai verde, aloe, struguri rosii, ulei de masline sunt incorporate in creme, lotiuni, geluri de curatare, ce ingrijesc delicat si natural tenul, indiferent de tipul acestuia.

1. Demachiantul cu ingrediente naturale

Stii cat de importanta este demachierea inainte sa mergi la culcare? Cu siguranta ai inteles cat de eficienta este folosirea produselor naturale pentru un efect pe masura asteptarilor. Demachiantul cu lapte de ovaz de la Palazzo Massaini indeparteaza eficient urmele de machiaj si impuritatile, datorita ingredientelor naturale pe care le contine. Este un produs care ofera hidratare si un efect calmant pielii, ideal pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul sensibil.

2. Crema hidratanta

O crema hidratanta ce vine din inima naturii, mai exact din Toscana este tot de ce are nevoie tenul tau pentru hidratare zilnica. Crema pentru tenul matur cu ulei de masline de la Palazzo Massaini, formulata cu ulei de masline, aceasta crema intens hidratanta ce ofera tonus si luminozitate tenului matur. Cu 97% ingrediente derivate in mod natural si cu o textura lejera, produsul se absoarbe rapid in piele si lasa o senzatie minunata dupa fiecare aplicare.

3. Gelul de dus

De cate ori v-ati uitat la ingredientele gelului de dus fara sa il mirositi? Pielea femeilor este mult mai sensibila decat a barbatilor. Gelurile de dus ar trebui sa ofere un plus de ingrijire si hidratare. Gelul de dus cu lapte de ovaz  de la Palazzo Massaini  cu un efect de relaxare, revigorare si hidratare, iti lasa pielea moale si matasoasa. Cu 98% ingrediente naturale si o formula deosebit de delicata, gelul de dus cu lapte de ovaz de la Palazzo Massaini ofera pielii catifelare si o stare de bine.

4. Untul de corp

Usor, usor, toamna isi intra in drepturi, iar din cauza vantului si a timpului rece de afara, pielea are de suferit daca nu este ingrijita corespunzator. Trebuie sa fiti constiente de faptul ca pielea poate fi deshidratata atat din cauza vremii reci, cat  si din cauza produselor cosmetice nepotrivite pentru piele. Untul de corp hidratant cu ulei de masline de la Palazzo Massaini este un produs cu 98% ingrediente naturale care actioneaza delicat si emolient. Formula sa are un continut ridicat de nutrienti si uleiuri vegetale ce are un efect hidratant, care ajuta pielea sa-si recapete frumusetea naturala.

 Folositi cu regularitate produse cu ingrediente naturale dand viata si tineretii pielii. Bottega Verde are grija de frumusetea ta naturala si iti ofera o gama larga de produse pentru a-ti face fericita pielea.

Credit photo: unsplash.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *