Hidratare cu ingrediente naturale. Descopera 5 creme hidratante pe care sa le incerci toamna aceasta

Femeile au fost  dintotdeauna preocupate de frumusete si sanatate. Datorita volumului de informatii pe care il are disponibil, putem sa luam deciziile corecte atat pentru noi cat si pentru ceilalti. In anotimpul mai rece, tenul are nevoie de hidratare, indiferent de tipul de piele. Mai jos  gasiti 4 creme hidratante pe care trebuie sa le incercati toamna aceasta.

Crema de fata nutritiva cu Aloe Vera

Perfecta pentru toate tipurile de piele, aceasta crema iti va hidrata tenul si ii va oferi luminozitate. Crema de fata hidratanta si nutritiva, 24ore, cu extract de Aloe Vera este un produs ideal care poate fi aplicat atat ziua, cat si seara pentru a hrani tenul si pentru a-si lua proprietatile necesare. Cu textura sa luminoasa si matasoasa, aceasta crema este tratamentul perfect pentru toate tipurile de piele, o plimbare de dimineata plina de placere pentru a va renaste simturile si a oferi  hidratare de lunga durata.

Crema de fata cu ulei de macese

Crema de zi anti-imbatranire cu vitamina E si ulei de macese este un produs hidratant ce are si un efect anti-imbatranire. Datorita extractului din bujori, crema protejeaza pielea, hidrateaza si are rezultate optime impotriva imbatranirii. Contine un procent ridicat de vitamina E, omega 3 si omega 6 care protejeaza celulele si combate actiunea radicalilor liberi. Cu o inalta capacitate nutritiva, crema este recomandata pentru a preveni si a combate semnele timpului

Crema de fata cu extract de struguri rosii

Multe produse cosmetice contin antioxidanti sintetici, insa crema anti-imbatranire cu extract din struguri rosii contine antioxidanti obtinuti prin cale naturala din struguri rosii din faimoasa regiune Toscana. Strugurii rosii cultivati in Palatul Massaini de catre Bottega Verde isi iau ingredientele active dintr-o zona predestinata cultivarii lor, in apropierea frumosului oras Pienza. Produsul este un tratament hidratant, nutritiv si protector pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru pielea foarte uscata. Cu fiecare aplicare se sterg de pe fata urmele stresului, oboselii, astfel improspatat, mai catifelat si mai tanar.

Crema de fata cu afine si zmeura

Creata special pentru a neutraliza hipersensibilitatea unui ten uscat si delicat, aceasta crema hidratanta cu afine si zmeura are o actiune dubla, de hidratare si protejare pielii. Cu o textura bogata care atenueaza imediat senzatia de ten incarcat sau lucios, reda tenului supletea si catifelarea de care ai nevoie. Este un produs minunat care intra rapid in piele, activand proprietatile de hranire, hidratare si protejare.
Indiferent de tipul de piele si de anotimpul de afara, aceasta trebuie intretinuta corespunzator. Bottega Verde iti pune la dispozitie o gama larga de creme hidratante cu ingrediente naturale, menite sa protejeze si sa revitalizeze pielea.

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *