Aliatii naturali in lupta cu celulita

8 din 10 femei se lupta cu celulita, iar factorii care influenteaza la aparitia acesteia sunt alimentatia nepotrivita, lipsa sportului, dar si obiceiurile de ingrijire. Bottega Verde propune o serie de produse naturale, dar si sfaturi potrivite persoanelor care au declarat razboi celulitei.

Crema anticelulita

Din exterior, pielea are nevoie de hidratare, dar sa si primeasca un ajutor in privinta fibrelor de colagen si elastina, tocmai pentru a  obtine un aspect neted al pielii. De asemenea, utile sunt si produsele care actioneaza la nivelul circulatiei, dar si cele care contribuie la eliminarea celulelor moarte, cum ar fi scrub-ul. Crema anticelulitica cu namol din Marea Moarta este un produs care actioneaza impotriva anticelulitei datorita namolului dar si ingredientelor active, cu un efect de tonifiere si hidratare.

Ulei anticelulitic

Practicat atent si moderat, masajul este eficient in combaterea celulitei. Foloseste un ulei anticelulitic, creme emoliente sau creme pentru fermitate. De asemenea, cu ajutorul masajului, celulele de grasime in exces sunt sparte,pielea va fi mai tanara, mai ferma si mai frumoasa. Uleiul pentru masaj anticelulitic cu extract de cafea verde si mix de uleiuri esentiale este un produs cu un efect anticelulitic, un ritual de tonifiere zilnica care ofera pielii un aspect neted. Contine un amestec revigorant si relaxant de uleiuri esentiale ale caror note aromatice ofera un sentiment de vitalitate.

Crio gel anticelulitic

Asa cum frumusetea cere sacrificii, pe langa alimentatia echilibrata pe care ar trebui sa o adopti, dar si multa miscare, produsele pe care le gasiti in comert te pot ajuta. Pentru ca aveti parte de varietate, ideal ar fi sa optati pentru produse cu ingrediente naturale. Crio gel anticelulitic cu extract de cafea verde si mix de uleiuri esentiale este un produs cu absorbtie usoara, un gel perfect pentru femeile care iubesc antrenamentele fizice. Proprietatile racoritoare si revigorante ale mentolului si camforului sunt combinate cu proprietatile anticelulitice ale cafeinei. Un produs ideal pentru a spori efectul exercitiilor, contribuind astfel la tonifierea si fermitatea pielii.

   Intrati pe bottegaverde.ro pentru a descoperi mai multe produse anticelulitice, pentru o piele tonifiata si ferma.  Alege produse cosmetice naturale, datorita ingredientelor active pe care le contin. Pentru o frumusete naturala si o piele fericita.

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *