Top 3 produse cu extract de Piper Roz

Fiecare produs de îngrijire Bottega Verde aduce o experiență nouă. Ne bucurăm să vedem, auzim și citim reacțiile voastre după folosirea lor și le dăm cu drag mai departe. Așa a apărut #BVBloggers – o serie de articole scrise bloggeri care folosesc produsele noastre și le-au găsit un loc frumos în rutina lor de îngrijire. Poți răsfoi prin toate părerile #BVBloggers pe blogul nostru. Astăzi ne scrie Rozolea Nicoleta Alexandra.

Am avut ocazia sa folosesc zilele trecute setul de ingrijire corporala Pepe Rosa de la Bottega Verde si vreau sa va spun ca m-am indragostit iremediabil de mirosul dulceag de vanilie combinat cu intensitatea piperului rosu. Setul contine o gama larga de produse: gel de dus, crema de corp, parfum de maini, apa de toaleta, sapun lichid, eu momentan am incercat doar primele 3 produse dar cu siguranta o sa le incerc si pe restul cat de curand.

Gelul de dus cu Piper roz

 Gelul de dus este foarte cremos si concentrat, este suficienta o cantitate mica pentru intregul corp , este delicat, nu usuca pielea , iar mirosul ramane impregnat in piele pana la 4 ore. Datorita extractului de piper rosu stimuleaza tesutul si lasa o senzatie placuta de caldura. Daca v-am trezit interesul si doriti sa il incercati, este disponibil aici.

Descopera crema hidratanta cu piper roz

 Crema de corp are o textura usoara, se absoarbe destul de repede in piele, nu este uleioasa, nu pateaza si se poate folosi si dupa epilat deoarece nu contine alcool si nu irita pielea. Produsul contine extract de lavanda care ajuta la calmarea iritatiilor pielii si mirosul este putin mai intens decat la gelul de dus, fapt ce il face sa persiste si mai mult pe corp. Crema de corp este disponibila aici.

  Crema de maini este perfecta pentru a fi purtata in poseta si utilizata ori de cate ori este nevoie. Eu folosesc dezinfectant cam de 5-6 ori pe zi si aveam mainile destul de aspre plus acel miros de alcool care ramane mereu in piele. Acum de fiecare data cand ma spal pe maini aplici si crema Pepe Rosa si chiar au aparut unele schimbari, pielea de pe maini nu mai este crapata, si miros placut a vanilie. O puteti achizitiona de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *