Laptele ce cocos și Keratina sau alte minuni de-ale părului.

 

 

Fiecare produs de îngrijire Bottega Verde aduce o experiență nouă. Ne bucurăm să vedem, auzim și citim reacțiile voastre după folosirea lor și le dăm cu drag mai departe. Așa a apărut #BVBloggers – o serie de articole scrise bloggeri care folosesc produsele noastre și le-au găsit un loc frumos în rutina lor de îngrijire. Poți răsfoi prin toate părerile #BVBloggers pe blogul nostru. Astăzi ne scrie Alexandra Gavrilă.

Laptele de cocos este renumit pentru proprietatile sale, iar in ceea ce priveste parul deshidratat, uscat si parcă lipsit de viata, este aliatul cel mai de nadejde! Cele mai mari pasionate de beauty il folosesc deja atat in ingrijirea tenului, cat si pentru a reda parului stralucirea si supletea. Fie ca il prefera pentru consum, fie ca il considera elementul de baza si chiar de nelipsit dintr-o masca pentru par, un lucru este cert: acesta este un ingredient revoluționar, pe care nu trebuie sa-l treci cu vederea.

Cand vine vorba de ingrijirea parului, avem in vedere un intreg proces complex. Este foarte important sa intelegem ca ingrijirea parului se face treptat, cu fiecare produs folosit. De la curatare pana la produsele de styling, fiecare pas iti poate influenta parul. Astfel, este esential ca ceea ce folosesti sa raspunda propriilor nevoi si sa aiba cele mai bune ingrediente.

Sampon pentru par cret

Bottega Verde propune astfel o gama de produse pe baza de lapte de cocos si keratina, menite sa asigure hidratarea de care ai nevoie. In ceea ce privește ingrijirea podoabei capilare, putem vorbi despre samponul dedicat parului predispus la incretire, care confera o curatare delicata, un aspect mult mai matasos și o aroma delicioasa! Are o textura fluido-cremoasa, imbinand cele mai nutritive ingrediente. Cel de-al doilea ingredient foarte important din acest produs este keratina, o substanta miraculoasa pe care parul nostru o iubeste! Dupa cum stim deja, ea se gaseste in structura firului de par, in unghii si piele, insa este recunoscuta pentru proprietatea sa de a ajuta parul sa fie sanatos, elastic, rezistent si stralucitor. Din cauza expunerii parului la factorii de mediu, poluare si diverse tratamente termice, cantitatea de keratina se diminueaza, iar parul devine tern, fragil si lipsit de vitalitate. Tocmai de aceea, este esential sa apelam la produsele care sunt pe bază de keratina, pentru a readuce cositele la viata.

Balsam pentru par cret

Tot din aceeasi gama face parte si balsamul, care contribuie la restructurarea firului de par, conferindu-i o stralucire aparte. Spre deosebire de alte produse de acest gen, acest balsam acționează imediat, 3 minute fiind mai mult decat suficiente pentru ca produsul sa actioneze in profunzime. Dupa aplicarea acestuia, vei observa ca parul va arata mult mai sanatos si va fi mult mai usor de pieptanat si aranjat.

Smart Tip: Balsamul de par este ideal pentru a readuce pensulele de machiaj la forma lor initială, facandu-le sa arate ca noi! Datorită laptelui de cocos din compozitie, aceste produse fac minuni in ceea ce priveste curatarea si hidratarea eficienta. Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa cureti pensulele cu sampon, să aplici mai apoi putin balsam, sa le lasi balsamul sa actioneze timp de o oră si apoi sa le clatesti. Dupa vei vedea ca pensulele tare vor arata mult mai bine, iar perii vor fi catifelati si stralucitori. Alexandra Gavrilă blogger la Vox of Vanity.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *