Hidratare cu aroma de migdale dulci

Fiecare produs de îngrijire Bottega Verde aduce o experiență nouă. Ne bucurăm să vedem, auzim și citim reacțiile voastre după folosirea lor și le dăm cu drag mai departe. Așa a apărut #BVBloggers – o serie de articole scrise bloggeri care folosesc produsele noastre și le-au găsit un loc frumos în rutina lor de îngrijire. Poți răsfoi prin toate părerile #BVBloggers pe blogul nostru. Astăzi ne scrie Andreea Serban.

Pe langa hidratare, nu trebuie sa uitam de clipele de rasfat, iar gama potrivita pentru a le imbina pe amandoua este gama cu migdale dulci de la Bottega Verde. Pentru mine, texturile luxuriante si parfumurile delicioase, gurmande, sunt cele care, impreuna cu muzica potrivita formeaza ritualul perfect de relaxare pe care il astept cu nerabdare de fiecare data.

 

Am testat trei produse din gama cu migdale dulci: gelul de dus, crema de corp si crema pentru maini.

Gelul de dus are un parfum intens, e catifelat pe piele si ofers o experienta foarte placuta. Toata baia este inundata de parfumul sau dulce care pe mine ma duce mai mult cu gandul la o prajitură buna cu martipan sau crema de migdale. A devenit foarte repede unul din produsele mele preferate.

Crema de corp are o textura foarte usoara, parfumul este identic cu cel al gelului de dus, la fel de intens. Parfumul se mentine o perioada pe piele, pielea ramane catifelata. Crema nu lasa nici un fel de pelicula pe piele, ceea ce o face perfecta de aplicat atat seara, dar si dimineata cand ne grabim sa plecam de acasa.

Crema de maini este cea care are un parfum ceva mai subtil, ceea ce mie imi place mult. Prefer cremele de maini ale caror miros nu este foarte puternic. Textura este ceva mai onctuoasa decat in cazul cremei de corp, dar asta nu o face si mai dificil de absorbit in piele. Este hidratantă, nu lasa pelicula pe maini, ceea ce o face perfecta de luat in geanta sau la birou. Andreea Serban, blogger la Be the best possible of your version of your self.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *