Cum iti mentii tenul hidratat si machiajul fresh?

Fiecare produs de îngrijire Bottega Verde aduce o experiență nouă. Ne bucuram sa vedem, auzim și citim reacțiile voastre după folosirea lor și le dăm cu drag mai departe. Așa a apărut #BVBloggers – o serie de articole scrise bloggeri care folosesc produsele noastre și le-au găsit un loc frumos în rutina lor de îngrijire. Poți răsfoi prin toate părerile #BVBloggers pe blogul nostru. Astăzi ne scrie Valentina Trasca.

Frumusețea adevărată începe cu zâmbetele care vin din suflet, cu atitudinea increzatoare, cu dorinta si curajul de a ne urma visul. Frumusețea vine din suflet, din inimă, din viață. Vine din măduva oaselor. Dar pe masura ce depasesti 30 de ani, incepi sa constati ca tenul tau nu mai are elasticitatea de odinioara, ca piele nu iti este la fel de hidratata, ca nu se mai intampla totul de la sine si ca atat organismal tau cat si tu aveti nevoie de ajutor. Ne dorim sa aratam mereu cat mai ingrijite si sa ne punem in valoare cat mai bine frumusetea naturala. Gandeste-te la ce ai facut ASTAZI sau ACUM pentru a-ti mentine pielea cat mai sanatoasa si frumoasa. Ia o foaie de hartie si noteaza ritualul tau zilnic de
frumusete natural si rolul fiecarui pas. Secretul meu de frumusete? Multa apa, un stil de viata sanatos, zambete si Bottega Verde.

De ce Bottega Verde? Pentru că au produse foarte bune, iar produsele sunt mai mult decât accesibile. Eu folosesc, spre exemplu, apa micelara cu mar verde si kiwi, o apa micelara placut racoritoare si usoara, ce-mi lasa, de fiecare data, pielea curata, revigorata si tonifiata.

Iar mai apoi, dupa demachiere, folosesc crema hidratantă cu lapte de ovăz de la Palazzo Massaini-Avena. Simplu, nu? Tocmai de aceea, tenul se curata in mod responsabil si regulat pentru a permite porilor sa respire si sa se regenereze. Nu e minunat? Tot ce trebuie sa faci e sa repeti acest ritual în fiecare dimineata si seara. Iti ia 2 minute, dar in schimb poti salva ani de pe tenul tau.

De asemenea, cand crestem invatam ca trebuie sa ne cream o gama intreaga de produse pentru ingrijirea tenului. In rutina mea zilnica, incerc sa imi ajut pielea sa se hidrateze si sa-si pastreze un echilibru. Crema hidratanta cu lapte de ovaz de la Palazzo Massaini-Avena are un miros dulceag, o textura lejera care se absoarbe imediat in piele, fara sa lase pelicula uleioasa sau grasa. Totodata, contine o varietate de vitamine si minerale care ii asigura tenului elasticitatea necesara, pastrandu-I
aspectul tanar si luminous. Laptele de ovaz ajuta si el la “facerea de minuni”.   La 30 de ani, tenul trece printr-o serie de schimbari. Ingrijirea tenului la 30 de ani e musai sa capete o formula mai… organizata. Pe langa asta, noaptea e cel mai important moment. Pentru ingrijire, desigur. Pielea da acum semen de maturitate, desi primele riduri sau primele linii fine poate inca nu au aparut. Adevarul este ca, niciodata nu e prea devreme pentru a folosi o cremă cu propietăți antirid. Daca nu folositi o crema de fata pentru noapte, eu va recomand sa incepeti cat mai curand. Aceasta are beneficii
asupra tenului incomparabile cu cele ale altor tipuri de creme.

Crema de fata antirid pentru noapte, cu microsefere de acid hialuronic are un rol puternic hidratant, hranitor si tonifiant, conferindu-i pielii prospetime, ajutand-o sa combate ridurile, pierderea tonusului, semnele de imbatranire premature, oboseala si stresul. Este realizata pentru a conferi hidratare si hranire cu ajutorul ingredientelor atent selectionate.

Machiaj rezistent? Se poate!

Nu stiu cate dintre voi folosiți un produs destinat bazei de machiaj. Pentru ca un look reusit este și unul rezistent, m-am gandit astazi sa va spun de ce este importanta baza de machiaj. Baza de machiaj sau primer-ul este un produs usor care se aplica pe pielea curată, dupa aplicarea unei creme hidratante. Cand aplicati o baza de machiaj, fondul de ten va rezista mai mult si se va aseza mai bine pe piele. Spray-ul 3 in 1 de la Bottega Verde inchide porii, matifiaza tenul, umple usor ridurile si ofera o aderenta
perfecta pentru fondul de ten. Mai mult decat atat, avand in vedere ca baza uniformizeaza textura tenului, fondul de ten, dar si celelate produse de machiaj, vor avea un aspect cat mai natural.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *