Ce produse de ingrijire folosesti acasă? 5 recomandari esentiale

 Sanatatea este pe primul loc si de aceea este extrem de important sa ramanem acasa zilele acestea. Pe langa partile negative precum lipsa de miscare, acest lucru inseamna si mai mult timp pentru noi, pentru ingrijire si frumusete in confortul casei. Si aici intervine intrebarea: ce consideri tu esential in rutina de ingrijire cand nu te machiezi, spre exemplu? Afla in cele ce urmeaza ce sfaturi au specialistii pentru un ritual de ingrijire corect realizat la tine acasa.

 

1. Demachierea e importanta oricand

  Ei bine, in primul rand, chiar daca renuntam la machiaj este important totusi sa mentinem tenul curat si sa ne demachiem in fiecare seara. O demachiere corecta, cu produse naturale, reprezinta cheia catre un ten perfect, radiant si luminos. Produsele folosite pentru demachiere sunt si ele extrem de importante si indiferent daca preferi lapte demachiant, apa micelara sau spuma demachianta, recomandat este ca acestea sa fie delicate cu pielea si sa contina in proportie cat mai mare
ingrediente naturale. Acestea fiind spuse esti gata sa iti incepi ritualul de ingrijire cu o demachiere eficienta si nu uita ca aceasta din urma nu ar trebui perceputa ca o povara, ci, din contra, ca un moment de rasfat.

2. Tonifierea tenului joaca un rol important in echilibrul pielii

In continuarea ritualului de ingrijire ar trebui sa ii oferi tenului tau un strop de vitalitate cu o lotiune tonica. Asculta muzica preferata in timp ce aplici pe o discheta produsul natural preferat si masezi usor fata prin miscari delicate pentru a facilita microcirculatia si patrunderea produsului in piele. La final tenul tau va fi curat, revigorat si luminos iar tu vei simtii o stare de bine generala. Ritualul tau de ingrijire este abia la jumatate asa ca este timpul pentru putina aromaterapie cu parfumuri imbietoare si un strop de relaxare.

3. Aplica o masca de fata in functie de nevoile pielii

Acum ca tenul tau este perfect curat, este timpul sa aplici o masca cosmetica naturala pentru hranire intensa a pielii. Aceasta se aplica intr-un strat subtire sau gros in functie de consistenta si se lasa sa actioneze conform instructiunilor, intre 5 si 15 minute. Poti aplica masca atat pe fata cat si pe gat sau decolteu pentru a ajuta si aceste zone. Indeparteaza masca cu apa din abundenta si admira rezultatele uimitoare si imediate asupra tenului.

4. Hidrateaza tenul cu formule cat mai usoare si naturale

Poate cel mai important pas al ritualului de ingrijire este hidratarea. O crema hidratanta adaptata tipului tau de ten este imperios necesara, iar daca aceasta nu contine ingrediente chimice, este perfecta! Aplica o cantitate potrivita care sa intre usor si rapid in piele si maseaza usor fata pana cand nu mai simti crema pe ten sau pe degete. Nu uita sa repeti aplicarea cremei hidratante in fiecare seara pentru efecte vizibile!

5. Spala-te pe maini cat mai des si ajuta-ti pielea sa se re-hidrateze

Nu uita sa adaugi ritualului tau un element foarte important – spalatul pe maini. Acest obicei te fereste de virusi si bacterii in timp ce aromele de sapun lichid raman cu tine pana la urmatoarea spalare. Pentru ca acest obicei combinat cu gelurile dezinfectante poate sa iti usuce mainile, aplica si o crema hidratanta si maseaza bine pana cand aceasta intra perfect in piele.

#StaiAcasa si bucura-te de ritualul tau de ingrijire comandand produsele cosmetice naturale preferate cu livrare rapida de pe BottegaVerde.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *