Tratamente pentru par – Cum alegi corect?

  Orice femeie stie ca unul din atuurile prin care se poate face remarcata este parul. In dorinta noastra de a fi trendy si de a arata bine, ne supunem firul de par la tot soiul de tratamente si la actiunea nociva a unor factori de mediu, vopsire, uscare, ondulatoare, placa de par, fixativ etc. Consecinta poate fi un par lipsit de volum si degradat.

In afara de folosirea corecta a unor game de sampon – balsam adaptate structurii tipului firului de par, pentru a evita deshidratarea si ruperea acestuia, este bine sa iti rasfeti mereu parul cu tratamente de ingrijire pentru par. Sunt usor de folosit si exista o gama diversa de tratamente par, asa ca nu trebuie decat sa-l alegi pe cel de care ai nevoie.

Tratamente pentru par vopsit

  Daca iti doresti sa ai parul matasos si frumos in continuare, nu uita ca acesta trebuie ingrijit cu cel mai bun tratament pentru parul vopsit. Cea mai buna solutie pentru un par stralucitor, este sa folosesti un sampon si un balsam care sa nu-ti usuce parul si sa iti aplici regulat masti sau uleiuri pentru par.

 Masca de par este cu adevarat solutia salvatoare atunci cand crezi ca parul tau este deteriorat in mod iremediabil. Pentru a-si recapata stralucirea si vitalitatea, nu ai nevoie decat de o masca hranitoare pentru tratament par. Pentru a-ti proteja parul, poti utiliza nu doar o data, ci de doua ori pe saptamana o masca de par, care sa-i ofere podoabei capilare protectia culorii si hidratarea de care are nevoie.

  Masca cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii hraneste firele de par de la radacina la varfuri, lasand firele moi si stralucitoare si mentinand in acelasi timp culoarea intacta si plina de stralucire.

  Cea mai importanta problema a parului vopsit este, in mod incontestabil, uscarea, ca efect al numeroaselor chimicale artificiale implicate din procesul de vopsire. Pentru a-ti rehidrata parul, include aplicarea catorva picaturi de ulei pentru par in rutina ta, ceea ce il va revitaliza de la radacina pana la varfuri.

 Ulei de par regenerant cu ulei de Macadamia de la Bottega Verde este varianta ideala pentru un par stralucitor si sanatos. Acest produs cu formula imbogatita cu ulei de Macadamia, argan, canola si keratina pentru o actiune reparatoare, este indispensabil pentru ingrijirea adecvata a podoabei capilare. Rezultatele sale sunt uimitoare, ingrijeste, hidrateaza, regenereaza. Poate fi folosit inainte de uscarea parului sau poti aplica cateva picaturi in fiecare zi pentru a-i oferi parului stralucire si structura.

Tratamente regenerarea parului

  Daca observi ca parul tau e tern si lipsit de stralucire, iar firele capilare se rup si se electrizeaza foarte usor, asta inseamna ca trebuie sa cauti urgent un tratament pentru regenerarea parului. Parul deteriorat este rezultatul unei hidratari slabe a firului de par.Un par deteriorat are intotdeauna nevoie de o ingrijire deosebita, la fel de importanta fiind si preventia prin includerea in ritualul de frumusete a mastilor de par.

  O data sau de doua ori pe saptamana, poti aplica o masca de par care sa-ti hraneasca firele de par si astfel ele vor deveni puternice si pline de viata, pentru a putea face fata tuturor provocarilor la care esti expusa. Masca cu ulei si unt de argan pentru par deteriorat si fragil este un adevarat tratament de frumusete pentru parul subtire, dezordonat si uscat.

  Pentru a regenera si pentru a da o viata noua parului tau fragil, rupt sau deteriorat, incearca un tratament pentru regenerarea parului cu keratina si casmir. Acesta tratament par se foloseste dupa samponare, se lasa sa actioneze un minut, apoi se clateste. Keratina pentru par si proteinele de
casmir cu forma cationica au actiune reparatoare si protectoare. Cu fiecare aplicare, parul devine mai usor de aranjat, este mai moale, plin de forta si vitalitate.

Tratament impotriva caderii parului

  Deficientele de vitamina D, problemele tiroidiene si menopauza pot fi vinovate toate pentru caderea parului. Dar in afara de medicamentatie si suplimente ar trebui sa intervenim cu o igiena corecta a scalpului si parului.

  Tratamentul pentru prevenirea caderii parului BV Krin este un tratament eficient ce se bazeaza pe ingrediente active dintr-o gama larga de plante care ajuta la prevenirea caderii parului. Tratamentul dureaza o luna si este format din doua etape: prima etapa implica 15 fiole ca tratament de soc, care contin extracte de retinol, urzici si soia pentru a stimula scalpul si intarirea parului. A doua etapa implica 15 fiole ca tratament de intretinere, care contine o selectie speciala de extracte din plante pentru a proteja si mentine vitalitatea parului.

Foloseste un ulei protector

 Atat razele soarelui cat si folosirea excesiva a uscatorului de par sau a placii dauneaza firului de par si totodata culorii. Uleiurile protectoare si lotiunile pentru restructurarea si energizarea parului sunt aliatii de care ai nevoie pentru a evita efectele nocive.

  Uleiul protector este un tratament par care rezistenta la apa si ajuta la contracararea incretirii si deshidratarii parului, lasandu-l matasos si luminos. Este un produs pe care il poti folosi zilnic, un produs nutritiv si regenerant care ofera stralucire si moliciune parului.

  Un adevarat elixir pentru frumusetea corpului si parului tau este uleiul de cocos. Ca si tratament par acesta poate fi folosit inainte de samponare ca masca tratament sau ca tratament elixir anti-incretire dupa uscarea parului. Ulei de cocos 100% natural este imbogatit cu ingrediente hidratante ce ajuta la hidratarea, refacerea si protejarea firului de par.

  Este bine sa folosim produse de ingrijire a parului din ingrediente naturale iar gama de tratamente par conceputa de Bottega Verde s-ar putea sa fie exact ce ai nevoie pentru un par frumos și stralucitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *