Transpiratia picioarelor – Cum sa scapi de ea cu produse naturale

 

  Toata activitatea de peste zi face ca picioarele sa fie unele dintre cele mai afectate si solicitate parti ale corpului si asta incepe sa se resimta destul de mult la sfarsitul zilei. Transpiratia este un fenomen natural cu care majoritatea ne confruntam.

  Transpiratia excesiva a picioarelor, insotita in unele cazuri si de miros, intra in conflict cu dorinta noastra de a ne simti bine in pielea noastra si de a fi mereu sigure pe noi. Mai ales ca vine anotimpul cald si vrem sa ne simtim bine in sandalele preferate.

  Se recomanda o igiena adecvata a picioarelor, folosirea sosetelor din bumbac, dar si evitarea expunerii directe a talpii in medii suprapopulate, asa cum este dusul din sala de fitness, marginea piscinelor sau incaltamintea comuna, plus o rutina zilnica de ingrijire picioare. Este important sa folosesti produse concepute special pentru pielea picioarelor, deoarece acestea au nevoie de o ingrijire si hidratare diferita decat cea a pielii din alte zone ale corpului.

Baia pentru picioare nu trebuie sa lipseasca

  Incepe cu un adevarat rasfat si prepara o baie pentru ingrijirea picioarelor. Sapunurile obisnuite pot usca si mai tare pielea din zona picioarelor, alege sapunuri sau geluri care datorita ingredientelor naturale active confera ingrijirea picioarelor si o stare de bine pentru intreaga zi.

  Igiena picioarelor este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere pentru a evita dezvoltarea bacteriilor. Pentru a te asigura ca zona piciorului este curatata bine, foloseste dupa sapun un peeling cu sambure de caise pentru picioare uscate. Acest gel abraziv
delicat combinat cu o crema hranitoare cu efect calmant, asigura protectie si emoliere, eliminand celulele moarte si deci si orice posibil miros neplacut.

Baile de picioare cu saruri, ajuta la exfolierea pielii si indepartarea celulelor moarte. Pentru a da picioarelor un efect de relaxare sunt suficiente 10 minute in apa calda adaugand 2 linguri din aceste saruri invioratoare pentru picioare imbogatite cu cimbru. Seara, cand picioarele sunt obosite, este ocazia potrivita pentru o bine meritata pauza de relaxare, de aceea insoteste tratamentul cu cateva minute de masaj.

Foloseste un antiperspirant

 Cel mai simplu mod de a trata transpiratia excesiva este cu un deodorant picioare, pe care cei cu probleme il folosesc zilnic. Majoritatea antiperspirantelor aplicate pe piele, formeaza un scut care blocheaza transpiratia.

 Cand vorbim de transpiratie picioare, poti apela la un deodorant pentru picioare si pantofi cu uleiuri esentiale de eucalipt, un produs specific pentru ingrijirea si prospetimea picioarelor, cu miros de menta si eucalipt si care indeparteaza mirosurile neplacute. Este ideal pentru toate tipurile de piele si se foloseste prin pulverizare pe picioare si in interiorul pantofului atunci cand simti nevoia. Are in compozitie mirt, complex vegetal din ghimpe paduret, lapte din extract de bumbac.

  Include in ritualul tau de frumusete un deodorant crema si balsam pentru ingrijire picioare, care se aplica dimineata sau noaptea pentru un efect de durata. Hraneste, catifeleaza, oferind un efect de confort si contine floare de cires si mentol, ingredient ce combate mirosurile neplacute si actioneaza ca un calmant pentru piele.

Foloseste pulberi pentru picioare

O pudra pentru picioare care are o actiune antifungica te va ajuta sa iti mentii picioarele si talpile uscate si, totodata, le va ajuta sa nu capete un miros neplacut. O varianta simpla si placuta pentru transpiratie picioare este folosirea unei creme cu pudra de talc si menta, care combinand proprietatile hidratante si calmante ale unei creme cu efectul matasos si catifelat al talcului si cu aroma racoritoare a mentei, indeparteaza mirosurile neplacute si previne transpiratia excesiva a picioarelor.

Ai grija ca picioarele tale sa ramana ingrijite intreaga zi

  Daca stii ca ai probleme cu transpiratia picioarelor in anumite conjuncturi, iar timpul nu iti permite ritualul de improspatare a picioarelor in pasiii pe care ii urmezi acasa, exista la indemana o solutie
salvatoare care sa te faca sa te simti confortabil si sigura pe tine intreaga zi.

  Adauga in trusa dedicata ingrijirii picioarelor un spray racoritor pentru ingrijirea picioarelor. Alege un spray racoritor cu menta regenerant, pe care il poti lua cu tine in geanta si il poti folosi ori de cate ori ai nevoie de o senzatie de improspatare si bunastare instantanee.

  Incearca produsele de ingrijirea picioarelor concepute din ingrediente naturale si create astfel incat sa actioneze in trei pasi importanti pentru picioarele tale: hranire, calmare, reimprospatare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *