Cum pregatim tenul pentru aplicarea machiajului

 

  Inainte sa incepi sa aplici tot felul de produse de make-up, pregatirea tenului pentru machiaj este o rutina obligatorie, indiferent de tipul de piele pe care il ai. Respectarea ritualului de curatare, tonifiere si hidratare inainte de machiaj iti vor apara tenul de reactii adverse si in acelasi timp vor ajuta machiajul sa arate perfect.

  Ori de cate ori vrei sa te fardezi, pregatirea tenului pentru machiaj ar trebuie sa inceapa prin curatarea acestuia cu geluri demachiante proaspete si delicate cu pielea. Aplica apoi o lotiune tonica, care va inchide porii si va lasa pielea proaspata si pregatita pentru hidratare.

  Pentru o piele radianta si luminoasa, un alt pas foarte important pentru pregatirea tenului pentru machiaj il constituie hidratarea. Cremele hidratante si nutritive Bottega Verde vin in intampinarea nevoilor fetei tale, lasand-o radianta, catifelata si perfect hranita pe intreaga durata a zilei.

Primerul, cea mai buna baza de machiaj

  Baza de machiaj, primer-ul, este un produs cosmetic multifunctioanal care se aplica inaintea fondului de ten sau a corectorului. Practic, este un fard-tratament ce are o formula pe baza de silicon, ingredient ce asigura efectul de netezire, chiar de stergere a liniilor fine, ridurilor si acopera porii deschisi. Mai mult, ofera stralucire, uniformizeaza aspectul pielii, controleaza excesul de sebum si ajuta la aplicarea corecta a celorlalte produse de make-up.

  In ultimii ani, aceste primere sau au devenit indispensabile in machiajul de zi cu zi, avand un rol definitoriu in estetica machiajului. Produsele s-au diversificat, existand baze de machiaj pentru ten matur cu proprietati anti-aging, primere pentru ochi, buze si gene. Aplicarea unei baze de machiaj nu ajuta doar la o mai buna aplicare a machiajului, in plus, asigura o rezistenta sporita machiajului. In lipsa primer-ului, machiajul nu persista mai mult de 3 ore pe un ten uleios, iar in prezenta sa, fardurile isi mentin aspectul cel putin 6-8 ore, chiar si in conditii meteo extreme.

Mod de aplicare

 Se aplica in strat subtire si se intinde bine, la cateva minute dupa crema de zi si inaintea fondului de ten. Cel mai bun si rapid mod de aplicare este folosind buricele degetelor, pentru ca astfel cu siguranta produsul va intra in piele asa cum trebuie. Ideea este sa fie aplicat uniform, si in general, cea mai importanta zona de aplicare este zona T (frunte, nas, barbie). Nu trebuie sa-i lasi prea mult timp de actiune, dupa doar un minut, poti aplica fondul de ten.

Cheia catre un make-up impecabil

  Baza de machiaj este un produs important in rutina de zi cu zi, care nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de machiaj, dar care trebuie ales in mod corespunzator pentru a beneficia de efectul maxim al acestui produs minune. Beneficiile acestul produs sunt multiple, ridurile adanci sunt mai putin vizibile, cele fine dispar, porii par inchisi, iar pielea devine ceva mai ferma, poate ascunde perfect rozaceea, iar daca ai tenul gras, poti alege un primer special, cu efect matifiant.

  Daca ai tenul gras si doresti sa iti ascunzi cearcanele, solutia este sa aplici o baza de machiaj speciala pentru ochi, care va actiona ca o pelicula fina intre piele si fard. Sebumul nu mai ajunge atat de usor la machiaj, care va rezista mai mult. Goji perfect, baza de machiaj uniformizant cu pro-retinol si extract de goji este un ser de infrumusetare care merge dincolo de posbilitatile produselor cosmetice traditionale lasand o piele ingrijita perfect. Formula este imbogatita cu pro- retinol, anti-imbatranire si extract de Goji, fructele longevitatii.

  Baza de machiaj iluminatoare cu ulei de sambure de piersica si vitamina E confera pielii un aspect radios datorita efectului de refractie a luminii exercitata de mica. Ascunde imperfectiunile si uniformizeaza tenul. Are o textura usoara si poate fi utilizata singura sau amestecata cu fondul de
ten. Combina proprietatile hidratante ale glicerinei de origine vegetala si emoliente ale samburilor de piersica cu proprietatile antioxidante, anti-imbatranire ale vitaminei E.

  Baza de machiaj cu extract de fructe de cactus ilumineaza si netezeste pielea; ofera protectie impotriva stresului si a poluarii; corecteaza petele, imbunatateste rezistenta machiajului, reduce vizibil porii. Acest primer iti ofera printr-un singur pas o piele uniforma, neteda, mai frumoasa si, in acelasi timp o protejeaza de razele UV. Formula universala, inovatoare este imbogatita cu extract de smochin ce hidrateaza pielea.

  Pentru un make-up rezistent foloseste inainte de machiaj, produse speciale pentru ingrijirea tenului create de BottegaVerde. Bazele de machiaj create din ingrediente naturale te vor ajuta sa ai un look fresh si irezistibil in fiecare zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *