Produse pentru ingrijirea picioarelor de la Bottega Verde

 

   Produsele pentru ingrijirea picioarelor de la Bottega Verde ma tenteaza de multa vreme, insa de-abia recent am ajuns sa le si folosesc pentru ca mereu am „reusit” sa pun altceva in cos si acestea sa ramana doar pe lista de dorinte.

  Puteti sa vedeti aici intreaga gama, eu folosesc acum patru dintre ele, insa ma mai tenteaza cateva pentru ca cele de care vreau sa va povestesc astazi imi plac mult. Cei de la Bottega Verde ofera transport gratuit pentru comenzile de peste 99 lei, asa ca daca vreti un pic de rasfat uitati-va pe site. Mie imi plac mult si produsele lor pentru ingrijirea corpului, v-am mai povestit in trecut de gamele care mi se pare mie cele mai reusite.

 Eu folosesc des pentru corp peelinguri exfoliante si nici picioarele nu fac exceptie, chiar daca de cele mai multe ori nu am un produs special pentru zone picioarelor, ci folosesc ce am in baie. Peelingul cu samburi de caise este gandit special pentru picioare si are in formula si o crema hranitoare cu efect calmant. Mie imi place mult de tot, este bland si eficient, are un miros extrem de placut si pielea dupa folosire este mult mai neteda si ramane hidratata. Iar pielea mea, care in trecut a avut episoade urate de dermatita de contact, se intelege foarte bine cu produsul asta.

  De cele mai multe ori dupa ce il folosesc aplic crema intens hidratanta cu acid salicilic si uleiuri esentiale si imi place mult de tot ce fac produsele astea 2 impreuna. In ultimele luni am avut talpile mult mai uscate decat pana acum si incepusera sa ma deranjeze pentru ca nu sunt obisnuita cu probleme de genul asta, insa de cand am inceput sa folosesc produsele astea au disparut si problemele (eu nu am bataturi, deci nu ma pot pronunta cum actioneaza daca sunt probleme de genul asta) si imi place mult de tot cum se simte acum pielea. Vreau sa mentionez sa fiti atente si sa va spalati pe maini imediat pentru aplicarea cremei pentru ca are ulei esential de menta si daca din greseala duceti mana la ochi nu va fi foarte placut.

  Solutia pentru purificarea si inviorarea picioarelor este preferata mea dintre cele patru, chiar daca imi plac mult si celelalte produse. Produsul este gandit pentru a ajuta picioarele obosite si pentru a tine la distanta mirosurile neplacute. Este un gel lichid incolor cu uleiuri esentiale (nu uitati sa spalati imediat mainile dupa folosire) care ofera relaxare imediata picioarelor obosite. Eu am inceput sa il folosesc seara, insa in ultimele dimineti am intins mana dupa el pentru ca imi da o senzatia de prospetime care imi place mult.

  Ultimul produs pe care il am si imi place este crema hranitoare cu unt de shea si mentol pe care eu o folosesc ca un tratament intens hidratant in serile cand simt ca picioarele mele au nevoie de un ajutor suplimentar si pentru a avea rezultate si mai bune imi pun sosete in noaptea cand o folosesc. Intra repede in piele, revigoreaza si calmeaza picioarele obosite, iar dimineata pielea este neteda si se simte foarte bine.

Folositi produse de la Bottega Verde? Cum vi se par?

 

Sursa articol aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *