Cum sa pastrezi aroma de gel de dus mai mult timp pe piele

 

 Gelul de dus este un produs cosmetic ce nu trebuie sa lipseasca din nicio trusa de ingrijire a pielii. Este necesar sa fie ales cu grija pentru ca acest produs pe care il utilizezi pentru a te spala poate fi o experienta in sine.

  Majoritatea dintre noi alegem gelul de dus tinand cont de felul in care miroase si apoi luam in considerare, ingredientele, pretul si tipul de piele caruia ii este destinat. Intr-adevar, in momentul in care folosim un gel de dus ne indragostim de aroma lui si am dori ca pe langa pielea catifelata pe care o lasa dupa folosire si mirosul sa persiste pe piele cat mai mult.

 Gelurile de dus Bottega Verde sunt o categorie de produse cu totul speciala. Sunt un amestec de incantare, desfatare, rasfat, pare ca au inchisa in ambalajul frumos toata prospetimea primaverii, tot exotismul fierbinte al verii, tot dulcele si puritatea naturii. Sunt un rasfat simplu, deloc sofisticat, pentru seri placute, dupa o zi de munca, sau inceputul energizant al unei zile frumoase.

Cum sa pastrezi aroma gelului de dus

  Pielea ta reactioneaza diferit la diverse arome, chiar daca mirosim un produs intr-un magazin sau pe pielea unei prietene si ne place foarte mult, este posibil sa fim dezamagite iar pe pielea noastra mirosul sa se simta diferit, chimia corpului avand un efect major asupra unui parfum. La fel se intampla si cu toate celelalte produse – indiferent ca vorbim despre un balsam de buze, o crema de maini sau un gel de dus aromat

De aceea, cand iti alegi gelul de dus, pentru un miros care rezista, ar trebuie sa te asiguri ca:

  • Gelul de dus se potriveste tipului tau de piele. Exista si geluri de dus speciale pentru persoanele cu pielea foarte uscata sau sensibila, precum si geluri de dus cu ulei de avocado, unt de Shea, proteine din lapte si alte ingrediente populare de ingrijire a pielii. Cu cat pielea este mai acida, cu atat mai repede se va evapora parfumul sau aroma gelului. De asemenea, chimia si temperatura corpului pot fi influentate de medicamente, dietele cu continut mare de grasimi, stresul, alimentele picante, alimentele de tip fast food influetand pielea sa elimine parfumul.

  • Ai pielea hidratată corespunzator inainte de aplicarea gelului de dus. Orice parfum nu rezista mult pe o piele uscata, un corp bine hidratat va pastra mai mult timp mirosul placut al unui gel de dus aromat. In acest sens, trebuie sa avem grija sa consumam cantitatea necesara de apa zilnic, dar si sa stam sub dus suficient de mult inainte de a aplica gelul de dus pentru a permite porilor sa se deschida. Daca porii sunt deschisi si aromele se aseaza mai bine pe piele.

  • Alege un gel de dus care sa iti curate eficient pielea si sa faca o spuma delicata si parfumata pentru a-i oferi catifelare acesteia. Din acest punct de vedere dar si datorita specificitatii acelui miros care rezista, gelul de dus cu vanilie neagra, are o formula delicata, imbogatita cu extract de vanilie neagra stimulatoare pentru o piele care infloreste de frumusete.

 

Senzualitatea aromei de vanilie neagra face ca acest gel de dus sa lase pielea parfumata si catifelata inca de la prima utilizare, iar parfumul se pastreaza ore in sir pe piele. Din aceeasi categorie de geluri de dus cu miros care rezista, este gelul de dus cu extract de piper roz pentru o senzatie de energie si stare de bine in dus sau pentru o baie proaspata si revigoranta, acest produs eliberand senzatii catifelate si energizante de piper roz.

  • Pentru o actiune de lunga durata si un miros care rezista, imediat dupa ce ai iesit din dus, usuca-ti pielea cu un prosop curat si apoi aplica o crema de corp sau un unt de corp hidratant, neaparat cu aceeasi aroma.

  • Pasul urmator este aplicarea unui deodorant din aceeasi gama, care sa se imbine placut cu mirosul existent pe pielea ta si sa se armonizeze frumos cu aceasta.

 

  • Nu uita sa folosesti saptamanal si un gel de dus cu particule abrazive pentru a curata pielea in profunzime si pentru a elimina celulele moarte de la suprafata. In general gelurile de dus au si variante scrub.

  O piele fericita ramane meru tanara. Evita gelurile de dus parfumate, in special daca ai pielea sensibila, pentru ca moleculele parfumate pot irita pielea. Alege gelurile de dus din ingredientenaturale, fara parabeni sau formaldehida.

Daca un gel de dus aromat Bottega Verde te-a incantat cu un miros care rezista si care iti incanta simturile, ar trebui sa folosesti produse de ingrijire a pielii din aceeasi gama, precum lapte de corp, crema de corp, ulei de corp sau apa de toaleta. Astfel pielea ta se va obisnui cu aromele pe care le adori si le va pastra mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *