5 lotiuni si creme de corp perfecte pentru tipul tau de piele

 

  Chiar daca esti sau nu fan al cremelor sau lotiunilor de corp, acestea au grija de pielea ta, o hidrateaza si lasa un miros placut pe piele. Ingrijirea corpului ar trebui sa fie la fel de importanta precum atentia pe care o oferi zilnic tenului tau. Aceste produse cosmetice, sub forma de creme de corp, lapte de corp sau lotiuni, pot ajuta in tratarea unui mare numar de probleme ale pielii, de la arsuri solare si pana la hranirea epidermei cu

tendinta de uscare.

  O crema pentru corp buna poate penetra pielea conferindu-i acesteia o bariera care impiedica umiditatea sa se piarda. Scopul principal al unor creme de corp este de a hidrata si ingriji orice parte a corpului, cu precadere zonele expuse la conditiile de mediu, care se usuca mai repede (maini, picioare).

Creme si lotiuni hidratante pentru corp Bottega Verde ingrijesc pielea eficient, rasfatand-o datorita texturilor cremoase, emoliente si a unor parfumuri discrete si speciale. Iată mai jos 5 creme si lutiuni ce nu ar trebui sa lipseasca din casa ta:

  • Este recomandat sa aplici creme hidratante in fiecare seara, pentru a evita senzatia neplacuta de piele uscata. Daca iti doresti un produs care sa nu fie lipicios si sa intre in piele imediat dupa aplicare, crema corp cu ulei de cocos este cea mai buna alegere. Este catifelata, si intra destul de repede in piele. Mirosul de cocos e divin, dar nu pregnant. Bogata in lapte de nuca de cocos pentru un aspect matasos si emolient, ulei de nuca de cocos virgin, pentru hranire si protectie si ulei de migdale dulci ce confera elasticitate, aceasta crema corp este un elixir al frumusetii, iar ca toate produsele de la Bottega verde, nu contine parabeni sau formaldehide.

  • Un alt aliat al frmusetii pielii tale este laptele de corp. Spre deosebire de lotiunea de corp, care are o textura mai lichida si este mai bogata in apa, asigurand in primul rand hidratarea, un lapte de corp are un continut mai ridicat de grasimi care au rolul de a mentine apa in tesut, fiind astfel mai potrivit pentru pielea uscata. Lapte de corp cu lapte de ovaz de la Palazzo Massaini, cu formula sa speciala cu lapte de ovaz, imbunatateste rapid senzatia de uscare si hidrateaza intens pielea.

  • Pentru regenerarea pielii incearca creme de corp cu ulei de argan. Uleiul de argan este secretul marocan al frumusetii, fiind folosit de femei inca din antichitate pentru ingrijirea pielii si a parului. Foloseste lapte de corp cu ulei de argan, un tratament bogat in nutrienti care hraneste si protejeaza pielea redandu-i elasticitatea si prospetimea. Formula speciala imbogatita cu ulei de Argan, cunoscut nutrient anti ageing, satisface cea mai uscata si stresata piele.

  • Laptele de corp cu extract de morcov si floarea soarelui se poate folosi inainte si dupa expunerea la soare, fiind un tratament corporal pentru a pregati pielea pentru expunerea la soare si pentru a mentine bronzul cat mai mult timp. Este o formula de lapte de corp, care combina proprietatile hidratante si nutritive, cu protectia impotriva razelor ultraviolete. Formula sa speciala contine ulei de floarea-soarelui si morcov activ cu suc, bogat natural in vitamina A, pentru a proteja pielea impotriva stresului oxidativ. Stimuleaza sistemul natural de aparare al organismului la actiunea razelor U.V. si scade nivelul de sensibilitate al pielii, limitand aparitia arsurilor solare si reducand inflamatiile asociate.

  • Protectia solara trebuie sa fie o prioritate, avand astfel posibilitatea de a-ti pastra pielea tanara si frumoasa. Laptele de corp cu ulei de Jojoba si lapte de ovaz este o lotiune fluida si matasoasa pentru protectia pielii delicate si sensibile. Formeaza un strat invizibil care ofera o protectie optima in timpul expunerii la soare chiar si atunci cand soarele este deosebit de intens, avand SPF 50. Ingredientele sale, cum ar fi uleiul de jojoba si laptele de ovaz, au fost selectate pentru blandetea lor, iti lasa pielea hidratata si minunat de moale. Textura sa il face usor de aplicat si asigura confort imediat, calmand si pielea care este predispusa la iritatii.

  Incearca sa eviti produsele pentru corp care au in compozitie multe ingrediente ce pot duce la iritatii, precum colorantii sau parfumurile, si mergi pe solutii cat mai naturale. Prezente intr-o gama foarte variata de produse si ingrediente, cremele si lotiunile de corp Bottega Verde au grija atat de sanatatea si aspectul pielii tale, preocupandu-se de hidratarea, energizarea, regenerarea, hranirea si vitaminizarea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *