Produse pentru ingrijirea parului Bottega Verde

Fiecare produs de ingrijire Bottega Verde aduce o experienta noua. Ne bucuram sa vedem, auzim și citim reacțiile voastre dupa folosirea lor si le dam cu drag mai departe. Aaa a aparut #BVBloggers – o serie de articole scrise bloggeri care folosesc produsele noastre si le-au gasit un loc frumos in rutina lor de ingrijire. Poti rasfoi prin toate parerile #BVBloggers pe blogul nostru. Astazi ne scrie Mara 

Astazi doresc sa va vorbesc despre minunatele produse de la Bottega Verde, care pe mine m-au impresionat atât prin calitate, cat si prin efectele lor benefice pe care le-am vazut de la prima utilizare. Voi incepe cu primul produs, preferatul meu.

SAMPON 2 IN 1, PURIFICANT ȘI HIDRATANT CU EXTRACT DE LIME ȘI MAR VERDE, 250 ML

 Eficient, delicat, este ideal pentru curățarea parului normal. Formula sa usoara ingrijeste scapul si ofera prospetime de lunga durata. Contine provitamina B5, zahar din grau, suc de tei și mere pentru a evidentia stralucirea naturala a parului. Parfumul acestui șampon tine foarte mult, iar parul meu este stralucitor, fin la atingere si usor de aranjat. Este unisex, pentru toate varstele, iar pentru un rezultat optim, puteti folosi si balsamul de par din aceasi gama.

BALSAM HRANITOR CU EXTRACT DE ALOE SI MAR VERDE, 150 ML

 Acest balsam delicat ingrijeste scapul, continand atat vitamina B5, care ajuta la mentinerea parului moale si lucios, cat si un suc special de aloe vera si mar verde pentru vitalitate si hidratare. Aplicați balsamul pe parul umed si lasati sa actioneze pentru cateva minute, eu de-obicei il las 5 minute, iar apoi clatesc din abundenta. Este special realizat pentru toate varstele, fiecare produs de la Bottega Verde fiind testat dermatologic.

BALSAM CU KERATINA SI ULEI DE COCOS – PENTRU PAR REBEL – KERATINA E COCCO, 150 ML

  Ofera stralucire parului, aceasta formula imbogatita cu ulei de cocos, keratina si ingrediente anti-umiditate, ajutand parul sa reziste la umiditate si sa ramana la fel de aranjat. Parul devine maleabil, mai usor de pieptanat si aranjat. Dupa ce ati aplicat pe par samponul cu keratina si cocos, aplicati balsamul pe parul umed. Lasati sa actioneze pentru cateva minute si clatiti. Pentru rezultate optime folositi spray-ul din aceeaai gama.

SAMPON USCAT, PURIFICANT CU EXTRACT DE LIME ȘI MAR VERDE, 100 ML

  In doar cateva secunde parul tau poate deveni curat si matasos, fara a folosi apa. Formula sa speciala imbogatita cu lime si mar verde nu lasa reziduuri, nu usuca parul si este potrivit pentru toate tipurile de par.

  Agitati bine, apoi pulverizati pe intreaga suprafata a parului de la o distanta de aproximativ 20-25 cm. Se maseaza scalpul cu varfurile degetelor timp de cateva secunde apoi se piaptana.

 Sunt foarte multumita de aceste produse si vi le recomand. L-am folosit pe fiecare si fiecaruia daca ar fi să-i acord o notă de la 1 la 10, aceasta ar fi 10. Fiecare produs este de o calitate superioara și le folosesc foarte des.

Nu ezitați sa intrați pe site-ul celor de la Bottega Verde să vedeți varietatea de produse pe care acestia o ofera.

Mulțumesc Bottega Verde!

 

Sursa articol aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *