Fii frumoasa cu produsele Bottega Verde

  Fiecare produs de ingrijire Bottega Verde aduce o experienta noua. Ne bucuram sa vedem, auzim și citim reacțiile voastre dupa folosirea lor si le dam cu drag mai departe. Aaa a aparut #BVBloggers – o serie de articole scrise bloggeri care folosesc produsele noastre si le-au gasit un loc frumos in rutina lor de ingrijire. Poti rasfoi prin toate parerile #BVBloggers pe blogul nostru. Astazi ne scrie Alexandra.

  Astăzi vom vorbi despre un brand care pe mine m-a impresionat în urmă cu câțiva ani, când de ziua mea am primit un parfum de la Bottega Verde și mi-a plăcut foarte mult atât mirosul lui, cât și faptul că persista toată ziua. Chiar și după ce făceam duș, parfumul încă se simțea pe pielea mea.

  Sinceră să fiu, nu știu de ce am așteptat atât de mult ca să folosesc produsele Bottega Verde din nou, însă de data aceasta mi-am răsfățat corpul și părul cu produse marca Bottega Verde.

  Bottega Verde este un brand italienesc de produse naturale, foarte cunoscut și foarte îndrăgit de către consumatori în peste 20 de țări. Cei de la Bottega Verde spun nu substanțelor chimice și da ferm inovației din natură. Produsele lor sunt create cu dragoste și grijă pentru natură și pentru oameni și lucrează constant la crearea de noi produse care să ne bucure pielea și părul.

  De data aceasta comanda mea de la Bottega Verde a inclus câteva produse din diferite game, atât pentru îngrijirea părului, a tenului, a corpului, dar și un produs de make-up pentru a-mi putea forma o părere despre toate produsele lor. Nici de această dată, Bottega Verde nu m-a dezamăgit.

  Unul dintre produsele testate a fost șamponul cremă cu ulei de nuci braziliene și extract de fructe roșii. A fost pentru prima dată când am folosit un șampon cremă și trebuie să recunosc că este destul de interesant acest produs. În primul rând, are o textură cremoasă, nu este lichid ca un șampon normal și nu face spumă. Are o aromă dulceagă și este recomandat pentru păr vopsit. După spălare, părul rămâne mătăsos, strălucitor și ușor de descurcat.

  În completarea șamponului cremă, am folosit balsamul de păr leave-in cu extract de nuci verzi. Este un balsam fără clătire, tip spray, foarte ușor de utilizat și de aplicat datorită pulverizatorului. Se aplică pe părul umed sau uscat și nu se clătește. Părul devine mătăsos și acesta ajută la ținerea sub control a firelor rebele.

 Pentru ten, am folosit masca de față hidratantă cu extract de suc de Aloe și avocado. Acesta se aplică după expunerea la soare, prelungind durata bronzului și hidratând pielea în același timp. Este o mască tip șervețel, ce se lasă pe față timp de 15 minute, apoi surplusul se îndepărtează cu o dischetă demachiantă. Este potrivită pentru toate tipurile de ten.

  Am încercat pentru prima dată un gel pentru fermitatea sânilor cu extract de ceai verde și mix de uleiuri esențiale. Este un gel răcoritor ce se absoarbe foarte repede în piele și ajută la tonifierea pielii bustului.

  Eyeliner-ul este preferatul meu deoarece a rezistat toată ziua fără să se întindă sau să crape. Și deși nu eram obișnuită să îmi trasez linie de tuș cu o pensulă normală, ci cu una tip cariocă, m-am descurcat de minune în trasarea codițelor cu acesta. Tușul de ochi conține vitamina E, este rezistent la apă și își păstrează intensitatea culorii de-a lungul întregii zile.

După ce mi-am alocat destul timp pentru a putea testa produsele Bottega Verde, pot să vin și să vă spun că efectiv le ador! Următoarea mea comandă cu siguranță va include și o apă de parfum, pentru că, de ce nu, apa de parfum a fost cea care mi-a făcut cunoștință cu acest brand.

Dacă până acum nu ați încercat produse de la Bottega Verde, puteți intra pe site-ul lor unde în această perioadă veți găsi foarte multe promoții și reduceri la aproape toate produsele.

Happy shopping!

 

 

Sursa articol aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *