Ce ingrediente ar rebui să conțină o cremă anticelulită eficientă

 

 Cremele anticelulitice fac parte din rutina de îngrijire a multor femei, acestea având rolul de a stimula circulația sangvină din zonele în care se observă acel aspect de “coajă de portocală”, încurajând, astfel, drenarea periferic, catifelarea și redobândirea fermitații țesutului. Prin masaj, produsul cosmetic ajută totodată și la îmbunătățirea texturii pielii, dar și la netezire și tonifiere. Totuși, nici o crema anticelulită, oricât de scumpă ar fi, nu te va ajuta să scapi de celulită doar prin simpla aplicare. Trebuie să știi încă de la început, că dacă aplicarea acestor produse nu se face prin masaj, în paralel cu o dietă sănătoasă și cu mult sport, nu vei putea scăpa de celulită.

Ingrediente pentru o cremă anticelulită eficientă

  Masajul anticelulitic va face minuni pentru corpul tău, însă este foarte importantă și crema anticelulită pe care alegi să o folosești. Cremele destinate luptei contra celulitei sunt create special, pentru a împiedica receptorii alfa să stimuleze apariția grăsimii. Sunt extrem de eficiente, atâta timp cât sunt folosite cu regularitate, de exemplu cel puțin 15 minute pentru a-ți masa picioarele în fiecare seară. Utilizarea efectivă de crema anticelulită presupune întinderea pe piele prin mișcări energice de masaj, cu mâinile goale sau cu ajutorul unei ustensile speciale, până la absorbția completă.

  Se deosebesc câteva formulări diferite, numite, impropriu, “crema anticelulită”. Acestea sunt uleiul, serul, gelul și crema termoactivă. Datorită prezenței uleiurilor și a extractelor naturale din plante, sistemul circulator este revigorat, astfel ca depozitele de apă și cele adipoase să fie drenate mai ușor. Serul conferă un efect temporar și rapid, gelul poate avea un efect imediat răcoritor, fiind mai ușor de masat, iar crema anticelulită termică este bine cunoscută pentru faptul că încălzește sau răcește pielea imediat ce este aplicată.

 O crema anticelulită eficientă trebuie să aibă la bază ingrediente naturale, cu rezultate dovedite în îngrijirea împotriva celulitei și care să crească circulația, să grăbească procesul de drenare al grăsimilor, să retonifieze
pielea și să îi confere acel aspect tânăr și puternic. Printre ingredientele active ale produselor anti-celulitice care te pot ajuta în tratamentul împotriva celulitei:

  •  Proteinele – tonifică pielea și reduc umflăturile de pe suprafața pielii.

  •  Antioxidanții – au efecte antiinflamatoare, tonifiante și anticoagulante, totodată aceștia cresc rezistența capilarelor și elasticitatea pielii, conferindu-i acesteia un aspect îmbunătățit. Ceaiul verde, extractul de rădăcină Ginseng sunt puternic antioxidante.

  •  Vitaminele A, E, C – luptă cu efectele radicalilor liberi, vitaminele A și E contribuie la elasticitate și hidratare, vitamina C stimulează producția de colagen, complexul de vitamine B face pielea mai strălucitoare.

  •  Cafeina –se absoarbe bine în profunzimea pielii și are efecte lipolitice, antiinflamatorii, antiedematoase, antioxidante, totodată, cafeina combate retenția de apă la nivel cutanat.

Pentru rezultate optime, se recomandă folosirea tratamentului alături de o dietă hipo-calorică și exerciții fizice în mod regulat. Pe Bottega Verde poti gasi cele mai potrivite produse cu efect anticelulitic, cu ingrediente naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *