Rasfata-ti simturile cu cele mai faine produse Bottega Verde

Fiecare produs de ingrijire Bottega Verde aduce o experienta noua. Ne bucuram sa vedem, auzim și citim reacțiile voastre dupa folosirea lor si le dam cu drag mai departe. Aaa a aparut #BVBloggers – o serie de articole scrise bloggeri care folosesc produsele noastre si le-au gasit un loc frumos in rutina lor de ingrijire. Poti rasfoi prin toate parerile #BVBloggers pe blogul nostru. Astazi ne scrie Raluca.

  De peste 45 ani produsele Bottega Verde sunt nr. 1 în Italia in materie de produse cosmetice naturale și prezente in peste 20 de tari . Din fericire pentru mine am avut ocazia sa testez si eu cateva produse de la ei care imi plac super mult si am zis sa va spun si voua poate va face ceva cu ochiul.

 Unul dintre lucrurile ce m-a atras la aceste produse este ca sunt facute din ingrediente naturale alese din intreaga lume si pun foarte mult accent pe compozitia produsului dar si pe ambalajele lor care sunt deosebite.

 Unul dintre gelurile mele de dus preferate este aceasta cu extract de ceai verde ce iti hidrateaza si calmeaza pielea imediat. Aroma proaspata de ceai verde iti aduce relaxarea si starea de bine de care ai nevoie in timpul unei bai calde dupa o zi grea.

  Sapunul lichid cu lapte de ovaz trebuie neaparat sa il incercati pentru ca este genial ❤ Pe langa mirosul lui absolut mancabil, curata eficient este delicat cu pielea dar si o hidrateaza in acealași timp.

 Din aceeasi gama gasiti si gelul de duș cu lapte de ovaz de la Palatul Massani ce are 98% ingrediente naturale cu o formulă foarte delicata si prietenoasa cu pielea. După utilizare vei avea o piele fina de delfina. :)) ?

Si ultima achizitie este acest superb portfard ce ascunde 3 produse in format travel size perfecte pentru vara si mai ales pentru calatorii. Setul se numeste Sol Ibisco Argan ai in aceast perioada Il gasiti redus cu 38% pe site-ul lor. Contine o lotiune de dupa plaja ce are efect calmant și revigorant de 50 ml, o cremă de fata anti-imbatranire cu SPF30 de 20ml ce poate fi folosita fara probleme și in aceasta perioada si o crema de bronzare cu ulei de argan, hibiscus si SPF15.

 Toate aceste produse dar și multe altele le gasiti pe site-ul celor de la Bottega Verde și in aceasta perioada majoritatea sunt si la reduceri.

 

 

 

 

Sursa articol aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *