Tips and tricks pentru o cremă anticelulită eficientă

 Cremele anticelulitice fac parte din rutina de îngrijire a multor femei, acestea având rolul de a stimula circulația sangvină din zonele în care se observă acel aspect de “coajă de portocală”, încurajând, astfel, drenarea periferic, catifelarea și redobândirea fermitații țesutului.

Ingrediente pentru o cremă anticelulită eficientă

Crema anticelulita cu cafeina și rusco, crio, cu efect de rece este un nou concept care te va ajuta să scapi de bătaia de cap provocată de prezența celulitei. Exploatarea frigului pentru a combate o parte dintre problemele cutanate pricinuite de celulită, este cea mai recentă strategie de tratament potrivită femeilor indiferent de vârstă. Formula combină Menthyl lactate, un element de răcorire pe termen lung, cu ruscus și cafeina, oferind elemente de tratament acasă. Rezultatele nu încetează să apara, în 60 de zile îmbunătățindu-se vizibil aspectul de coajă de portocală și crescând semnificativ hidratarea, elasticitatea, fermitatea și catifelarea.

Tratamentul pentru vergeturi cu extract de cafea verde și un mix de uleiuri esențiale este un produs nou, o cremă anticelulită ideală pentru femeile active, ce oferă catifelare instantă pielii și previne pierderea tonusului și formarea vergeturilor. Conține un amestec de ingrediente active: extractul de cafea verde, ulei de migdale dulci, extract de soia și kigelia africană, ce oferă hidratare, fermitate și elasticitate pielii.
 Retinolul – este o formă a vitaminei A și ajută la scăderea vâscozității pielii, la creșterea fermității acesteia și la repararea straturilor inferioare ale epidermei, prin stimularea producției de colagen.
 Extractul de alge marine– elimină toxinele din corp și previne reacumularea de grăsime.
 L-carnitina –este un aminoacid special care are ca efect accelerarea metabolismului.

O cremă anticelulită cu un amestec pe bază de extract de alge, cafeină și carnitină va ajuta la eliminarea lichidului interstițial și va produce o senzație de ușurare și tonifiere. Combinația se poate găsi sub forma unui gel anticelulitic cu săruri de la Marea Moartă, conceput să aibă un efect de eliminare a apei, de catifelare și tonifiere în locurile în care celulita se depune și persistă (șolduri, fese și coapse). Este rapid și eficient datorită
ingredientelor și faptului că se absoarbe imediat. Alte extracte eficiente în lupta cu celulita sunt obținute din ardei iute, castan sălbatic, iederă, gălbenele sau ulei de portocale. Acestea au și rol de hidratare, accelerare a metabolismului și regenerare celulară.

Crema anticelulită cu săruri de la Marea Moartă și uleiuri esențiale este un tratament anticelulitic ideal. Are în componență uleiuri esențiale de rozmarin, scorțișoară, cofeină, uleiuri esențiale de portocale amare, lămâi și săruri de la Marea Moartă, care au proprietăți revigorante și stimulatoare, acționând asupra imperfecțiunilor celulitei și pentru tratamentul imperfecțiunilor pielii, pentru a reduce vizibil efectul de coajă de portocală. Mai mult, uleiul esențial de scorțișoară favorizează eliminarea toxinelor și îmbunătățește circulația periferică.

Dacă îți dorești rezultate imediate pentru a scăpa de celulită, alege geluri de duș anticelulitice, combinate cu o crema anticelulită. Prin combinație rezultatele vor fi spectaculoase, iar clipele de răsfăț maxime. Produsele
anticelulită Bottega Verde acționează delicat, dar eficient, asupra celulitei, îngrijind și parfumând totodată pielea. Printre ingredientele active ale produselor anticelulitice se numară cafeina, nămolul din Marea Moartă, carnitina, iedera, extractul de alge. Pentru rezultate optime, se recomandă folosirea tratamentului alături de o alimentatie echilibrata și exerciții fizice în mod regulat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *