Geluri de duș cu efect asupra pielii – iată ce poți obține cu un gel de duș natural

 

  Alegerea unui gel de duș, pentru majoritatea dintre noi, înseamnă în primul rând felul în care miroase și apoi luăm în considerare, ingredientele, prețul și tipul de piele căruia îi este destinat. Gelul de duș se regăsește sub diverse forme, culori și arome; există chiar și produse concepute pentru gusturile masculine. De asemenea, mai sunt geluri de duș aromoterapeutice pentru a reduce stresul și a promova un somn mai odihnitor, sau pentru creșterea nivelului de energie. Există și geluri de duș speciale pentru persoanele cu pielea foarte uscată sau sensibilă, precum și geluri de duș cu ulei de avocado, unt de Shea, proteine din lapte și alte ingrediente populare de îngrijire a pielii. Pentru a avea efecte benefice asupra pielii un gel de duș trebuie să se potrivească tipului tău de piele.

Geluri de duș revitalizante

 Tratamentul cu gel de duș face parte dintr-un ritual simplu de îngrijire a pielii pentru a ne oferi momente parfumate de răsfăț și bună dispozitie. Un produs perfect pentru duș este acela care îndepărtează murdăria și impuritățile lăsând pielea perfect curată, fără a-i răpi însă catifelarea dată de nivelul optim de hidratare, având și un efect revigorant și revitalizant asupra pielii.

  Alege să folosești produse cu săruri minerale marine care îți vor tonifia și energiza pielea. Aceste produse au o formulă inovatoare cu săruri de la Marea Moartă, încărcată cu minerale și sodiu, pentru o acțiune de tonifiere, detoxifiere a pielii, relaxare musculară și stimulare a circulației. Sărurile de la Marea Moartă cresc nivelul de umiditate și de permeabilitate al pielii și permit mineralelor pe care le conțin să pătrundă profund în epidermă. În apa de la Marea Moartă se găsesc mai mult de 20 de minerale binefăcătoare, printre care sodiu, magneziu, calciu, brom, bitum și potasiu.

 Un gel de duș tonifiant cu săruri din Marea Moartă este un autentic tratament de înfrumusețare precum sunt cele din stațiunile termale de la Marea Moartă, pe care il poți folosi acasă. Formula sa echilibrată conține săruri naturale din Marea Moartă și are un parfum revigorant care lasă pielea regenerata, catifelată și relaxată după fiecare baie. Aplicarea pe piele oferă o senzație încântătoare și prin frecare, gelul are efect rapid, lăsând aceeași senzație de frumusețe tonifiată ca un tratament în apele de la Marea Moartă.

Geluri de duș pentru protecția bronzului – un trend de vară

  Protecția împotriva razelor ultravioletelor înseamnă o piele mereu tânără, câtă vreme țesutul cutanat este ferit de contactul direct cu razele UV, acesta va avea celule sănătoase, un nivel optim de hidratare și o elasticitate deplină. Dar dacă îți place cum arată bronzul pe pielea ta, poate ar trebui să-l păstrezi mai mult timp.

 Cremele de plajă sufocă pielea, lipsa oxigenului duce la diminuarea bronzului, iar sarea și transpirația deshidratează. Un duș este binevenit pentru confortul pielii, dar și pentru susținerea bronzului. Pentru un ritual complet de hidratare, și pentru a-ți ajuta pielea să rămână bronzată folosește  gel de dus magic care nu ”spală bronzul” ci doar impuritățile și care te va ajuta să-ți păstrezi bronzul timp îndelungat, datorită substanțelor pe care le conține. Folosește gel de duș lejer și emolient care conține uleiuri esentiale, iar în locul băilor fierbinți preferă dușurile călduțe. 

  O piele fericită rămâne mereu tânară, de aceea, alege gelurile de duș Bottega Verde, din ingrediente naturale, fără parabeni sau formaldehidă, care îți curăță delicat pielea cu o spumă parfumată pentru a-i oferi catifelare și strălucire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *