Cum să alegi creme de față antirid potrivite tenului tău?

 Cine nu ar vrea să încetinească efectele timpului și să reducă la minimum apariția primelor lor riduri? Apariția acestora este mai puțin legată de tipul de ten pe care îl ai și mai mult de trecerea timpului. Pracțic, organismul nu mai reușește să hidrateze, să protejeze, să hrănească și să oxigeneze pielea așa cum trebuie și mai ales nu mai produce colagen, proteina care menține pielea fermă. Deși îmbătrânirea pielii este un fapt inevitabil, există rutine eficiente care ajută la întârzierea sosirii primelor riduri și la reducerea semnelor de îmbătrânire, iar soluția este dată și de folosirea unei creme de față antirid. O cremă antirid, termen cunoscut și sub formă de anti-ageing, va stimula producerea unor celule noi și sănătoase, care nu vor permite subțierea pielii, cauza principală pentru apariția ridurilor.

De ce apar ridurile

  Există mai mulți factori care contribuie la apariția ridurilor: expunerea la soare, fumatul, îngrijirea zilnică nepotrivită și chiar factorii genetici. O îngrijire și o protecție timpurie a pielii reprezintă cheia către un ten fără cusur. Liniile fine și ridurile încep să se dezvolte încă de când avem 20 de ani, de aceea este important să facem cele mai bune alegeri când vine vorba de sănătatea tenului nostru. Pe lângă obiceiurile uzuale de curățare și hidratare, este necesar să hidratăm pielea în profunzime și să prevenim sau să combatem, semnele de îmbătrânire precoce. Cu toate că cele mai multe persoane consideră că o preocupare pentru acest lucru ar trebui să apară dupa 45 de ani, specialiștii recomandă folosirea produselor de prevenire a îmbătrânirii tenului, gen creme de față antirid chiar înainte de 30 de ani. Trebuie să ne asigurăm că după această vârstă acordăm o atenție specială produselor de acest tip, atât pentru îngrijirea feței, cât și pentru corp.

Cum alegi crema antirid în funcție de tipul de ten

 Dacă ai tenul sensibil, e recomandat să folosești creme antirid care sunt bogate în vitamina C, pentru că această substanță va ajuta la stimularea producției de colagen. Începe să strecori în rutina ta de îngrijire creme de față antirid cu ingrediente care contribuie la hidratarea în profunzime a tenului, precum acidul hialuronic și vitamina C.  Poți folosi creme de față antirid de noapte cu Argireline, Pluridefence și extract de afine. Este un tratament hrănitor pentru noapte, ce se adaptează la ritmul de somn pentru a reîncărca pielea cu prețioase elemente nutritive și combate apariția primelor semne ale îmbătrânirii. Este un tratament cu efect de tonifiere, hidratare, relaxare, lifting, pentru față și gât pentru toate tipurile de ten, dar mai ales pentru cel sensibil.

 Pielea uscată este cel mai greu de îngrijit, pentru că este predispusă mai mult decât alte tipuri de ten la apariția ridurilor. Grație formulelor anti-ageing, care au revoluționat industria produselor cosmetice în ultimii ani, pielea își poate recăpăta strălucirea naturală și îi va dispărea aspectul tern cu ajutorul acizilor din fructe, care se regăsesc în aceste creme de fată antirid. În compoziția lor se mai regăsește și vitamina A sau derivați ai acesteia, ideale pentru un ten matur sau deshidratat, care apare odată cu înaintarea în vârstă.

 Odata cu trecerea timpului, tenul începe să dea semne de îmbătrânire și se deshidratează. Optează pentru creme de fată antirid și antioxidante, de zi, cu miere și Pluridefence, care acționează în două direcții, hidratează și în același timp acționează împotriva ridurilor. Este un produs ideal pentru orice tip de piele, care protejează și revitalizează țesuturile, tenul devenind mai luminos. De asemenea, are și o acțiune anti-poluare și reparatoare a tenului matur.

Produsele de îngrijire anti-ageing, mai ales aceste creme de față antirid, rezolvă problemele legate de combaterea radicalilor liberi, hidratarea pielii, elasticitatea pielii, asigurarea unui efect regenerator, ajutându-te în lupta cu timpul împotriva ridurilor și neutralizarea factorilor generatori ai semnelor îmbătrânirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *