Ingredientele anti-ageing și cremele de față antirid

 Cu fiecare an care trece, pielea își pierde rezervele de colagen și elastină și încep să apară liniile fine, ridurile, porii dilatați, lipsa de fermitate și petele inestetice. Utilizarea produselor cu ingrediente care corespund vârstei tale nu doar că îți va darui un ten superb, dar va preveni și apariția ridurilor și le va atenua pe cele existente deja.

 Antioxidanții, acizii hidroxizi, peptidele, vitamina A, C, E, oligoelementele (zinc, seleniu, siliciu), ceaiul verde, sâmburii de struguri, algele luptă cu succes împotriva radicalilor liberi, ameliorează aspectul pielii și îi îmbunătățesc textura afectată de factorii poluanţi.

  • Antioxidanții, cum ar fi ceaiul verde, extractul de struguri sau extractul de rodie, sau vitamina E, au scopul de a opri deteriorarea pielii sub efectul soarelui care amenință producția de colagen, împiedicând astfel formarea de riduri noi.

  Alege creme de față antirid din gama Collagen Supreme care joacă un rol crucial în regenerarea pielii și dispariția ridurilor, indiferent că este o cremă ten mixt, gras, sau uscat. Aceste creme de față antirid îmbunătățesc elasticitatea și fermitatea pielii, stimulând colagenul, datorită prezenței extractului Colla-Gain® pe bază de flori de rodie cu acțiune antioxidantă și a uleiului de alune care echilibrează secreția de sebum din piele.

    Apreciați de civilizațiile antice pentru calitățile deosebite ale vinului și mereu considerați un aliment cu multe beneficii, strugurii sunt cât se poate de utili și în procesul de înfrumusețare a pielii, fiind ingredientul minune pentru multe creme de față antirid. Descoperă tratamentul de zi și de noapte, cu sevă din vița de vie și struguri roșii de la Palazzo Massaini, pentru o piele iluminată, hidratată și catifelată și cu o acțiune puternică asupra ridurilor și a pielii mature. Fiind un produs antioxidant, elixirul prețios extras din strugurii roșii și din ramurile viței de vie în perioada de creștere a lăstarilor, are capacitatea de a hrăni celulele pielii. Este un tratament hidratant, nutritiv și protector pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru pielea foarte uscată, având efect antioxidant, hidratant și puternic anti-ageing.

  • Acidul hialuronic are capacitatea de a reține umiditatea, de fapt, un gram de acid hialuronic este capabil să rețină până la 6 litri de apă, ceea ce îți va ajuta pielea să se mențină proaspată și hidratată. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, acidul hialuronic este produs în cantități din ce în ce mai mici.

 Încearcă cremele de fată antirid, cu pro-retinol și extract de goji. Combină 3 dintre cele mai cunoscute tehnologii anti-îmbătrânire: acidul hialuronic, cu o acțiune hidratantă, PRO-retinol, anti-îmbătrânire, și extractul de goji, ”fructul longevității”, sursă valoroasă de vitamina A, care luptă contra îmbătrânirii, protejând oxidarea celulară. Tratament antirid există cu formulă pentru tenul gras și mixt, cu formulă pentru ten uscat și normal și chiar un tratament antirid pentru ochi, pentru toate tipurile de ten.

  • Retinolul este un substitut al vitaminei A, vitamina frumuseții, prezentă în organism și care este utilizată pentru a produce colagen, pentru a preveni subțierea pielii și implicit apariția ridurilor. Când retinolul și alte retinoide vin în contact cu pielea, enzimele din organism transformă retinolul în acid retinoic, forma activă a vitaminei. Acesta este util pentru regenerarea celulelor și stimularea producției de colagen și elastină. În timp ce alte remedii antiaging sunt mai pricepute la prevenire decât la combatere, Vitamina A poate da cu adevărat timpul înapoi. 

Folosește creme de față antirid, de noapte, cu Pro-Retinol, colagen vegetal, acid hialuronic, extract de ginseng și vitaminele E și F, ideale pentru ten normal și uscat. Vitamina F, uleiul de migdale dulci, Pro-retinolul, colagenul vegetal, vitamina E, ulei de argan, ginseng ajută pielea, pe timpul nopții, să își redobândească aspectul proaspăt și odihnit și au efect de lifting.

Produsele de îngrijire anti-ageing, mai ales aceste creme de față antirid, rezolvă problemele legate de combaterea radicalilor liberi, hidratarea pielii, elasticitatea pielii, asigurarea unui efect regenerator, ajutându-te în lupta cu timpul împotriva ridurilor și neutralizarea factorilor generatori ai semnelor îmbătrânirii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *