5 Beneficii ale unui Scrub pentru Corp cu Extracte Naturale

 

  Pielea are nevoie de o rutină riguroasă de îngrijire. O etapă importantă este îndepărtarea pielii moarte aceasta încurajând producerea de noi celule și o piele cu aspect sănătos. Scrub-ul de corp este un produs pentru curățarea și pentru îngrijirea corpului nostru, a cărui funcție principală este de a elimina celulele moarte ale pielii prin exfoliere, precum și de a curăța pielea și de a crește circulația sanguină a organismului. Componenta de exfoliere trebuie să fie suficient de abrazivă pentru a se realiza acest lucru, dar nu prea puternică, astfel încât să nu distrugă pielea sănătoasă. Un scrub corp are particule cu efect exfoliant mai mari decât cel facial, deoarece pielea corpului este mai puțin delicată decât cea a tenului.

Beneficiile unui scrub pentru corp cu ingrediente naturale

 Exfolierea corpului este un pas esențial pentru pregătirea acesteia în vederea tratamentelor cosmetice ce urmează a fi aplicate. Fie că este vorba despre creme hidratante sau creme tratament, pielea va răspunde mult mai bine după un scrub efectuat corect. Exfolierea corpului este un pas important pe drumul către o piele frumoasă.

  1. Scrubul de corp curăță pielea în profunzime

 Particulele solide exfoliante prezente în scruburile pentru corp curăță delicat celulele moarte și impuritățile, fără să irite pielea. Acestea sunt special concepute pentru piele, sunt delicate la atingere, reușind să curețe stratul de celule moarte aflat la suprafața epidermei și care și-au încheiat ciclul de viață. Curăță pielea în profunzime și o tonifică.

 Unul din extractele naturale folosite în formulele unui scrub corp este sarea de la Marea Moartă. Unicitatea apei din Marea Moartă este dată de conținutul extraordinar de sare. Această concentrare de oligoelemente se datorează salinității foarte crescute. Această sare conține o cantitate extrem de mare de minerale (magneziu, potasiu, calciu, sodiu) cu rol nutritiv puternic care hrănesc celulele cutanate și ajută la regenerarea pielii. În plus, aceste scrub-uri conțin uleiuri foarte hidratante care împiedică uscarea pielii ca urmare a exfolierii.

Descoperă masca-scrub pentru corp, cu cărbune vegetal și mix de uleiuri esențiale care datorită prezenței cristalelor de sare naturală are o acțiune eficientă de exfoliere și netezire care, combinată cu proprietățile de purificare a cărbunelui vegetal, contribuie la eliminarea celulelor moarte și la purificarea pielii.

 2. Scrubul pentru corp favorizează hidratarea și catifelarea pielii

După exfoliere pielea devine mult mai hidratată. Odată ce pielea este debarasată de celulele moarte, tratamentele aplicate pe piele își intensifică acțiunea, pentru că substanțele penetrează mai ușor și astfel hrănirea și hidratarea se fac mai profund. Efectele de hidratare se datorează uleiurilor naturale conținute de scruburile de corp care pătrund în profunzime hidratantând și calmând pielea exfoliată. Cu uleiuri valoroase pentru sănătatea pielii, aceste scrub-uri hidratează în profunzime, calmează iritațiile și inflamațiile.

 Un astfel de ulei este uleiul de argan bogat în vitamina E, A și F, antiradicali și antioxidanti, cu o acțiune protectoare prețioasă, hidratantă, emolientă, nutritivă și antirid:

 De aceea, un scrub corp cu ulei de argan conferă luminozitate grație unei formule excelente, indicată pentru o acțiune exfoliantă. Datorită ingredientelor naturale active și cu o acțiune emolientă, acestea contracarează senzatia neplăcută de piele uscată. Rezultatul se resimte imediat: o pielea mai netedă, mai elastică și mai luminoasă.

3 . Scrubul pentru corp stimulează regenerarea pielii și induce o stare de relaxare

 În timpul exfolierii, pielea este masată, iar circulația e stimulată, la fel și funcțiile acesteia – sinteza de elastină și colagen, ceea ce duce la un tonus mai bun al pielii. Porii eliberați oferă o mai bună oxigenare, iar masajul propriu-zis aduce relaxare. Folosind frecvent scrub corp vei avea o piele mai vibrantă și mai tânără, ceea ce te va face să te simți mult mai bine.

Dacă îți dorești ca un astfel de ritual să te umple de energie, încearcă un scrub corp cu extract de mentă, pentru o exfoliere delicată, o piele neteda și catifelată și care să te revigoreze. Menta este una dintre cele mai populare plante aromatice din lume. Utilizările ei sunt multe, atât pentru proprietățile terapeutice recunoscute, cât și pentru acțiunea plăcut răcoritoare a mentolului. Un răsfaț irezistibil cu miros proaspăt de mentă îți va oferi senzația de energie de care ai nevoie după o zi lungă. După fiecare aplicare, pielea este mai luminoasă și mai uniformă. 

4. Scrubul de corp reduce riscul apariției firelor de păr subcutanate

După epilatul cu ceară sau cel cu lama de ras, cel mai adesea, numărul firelor crescute sub piele crește exponențial. Poți reduce apariția acestora utilizând o mănuță pentru scrub, cu cânepă și fibre de bumbac, care va exfolia extrem de delicat pielea, lăsând-o netedă și catifelată, reducând astfel apariția firelor de păr sub piele. Pentru un efect sigur folosește și un scrub corp.

  Nuca de cocos nu oferă doar o reîmprospătare internă, ci este și un agent exfoliant și hidratant extern pentru organism. Scrub-ul pentru corp cu pudră de nucă de cocos te va ajuta să-ți catifelezi și să-ți cureți delicat pielea. Este un produs esențial pregătirii pielii pentru un ritual intens de frumusețe. Combină proprietățile exfoliante ale pulberii obținute prin măcinarea cojii de nucă de cocos cu o textura deosebit de cremoasă și bogată, care mângâie pielea, lăsând-o moale și surprinzător de aromată.

5. Scrub-ul pentru corp îmbunătățește circulația sângelui

 Prin acțiunea mecanică a particulelor conținute de scrub, se activează microcirculația sangvină și astfel, prin exfolierea pielii, este preîntâmpinată apariția celulitei. Exfolierea înseamnă eliminarea unui strat fin de celule de la suprafața pielii, cele de care nu mai este nevoie, rezultatul fiind o piele nouă, fină, sănătoasă. Celulita deja instalată se va atenua, de asemenea, în timp, dacă folosești scrub corp alături de alte metode de combatere a pielii cu aspect de coajă de portocală: sport, masaj și o dietă sănătoasă.

Scrubul anticelulitic cu extract de Caffe Verde are o acțiune de exfoliere datorită cristalelor de sare și ajută la eliminarea celulelor moarte. Pregătește pielea pentru tratamentele ulterioare, formula sa, conține un amestec de ingrediente specifice pentru a conferi fermitate și tonus țesuturilor pielii, printre care se evidentiaza extractul de cafea verde. Extractul de cafea verde se obține din semințele neprăjite din arborele de cafea și are multe proprietăți benefice asupra pielii, este un ingredient excelent pentru un scrub corp care netezește și tonifică pielea.

 Un mare beneficiu al scruburilor de corp Bottega Verde este faptul că înlătură delicat particulele, fără a irita sau răni pielea, ingredientele active fiind stimulatoare și emoliente în același timp. Conțin uleiuri esențiale și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. Scruburile și produsele speciale Bottega Verde sunt concepute în deplin respect pentru frumusețea naturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *