Top 5 cele mai bune creme de corp parfumate pentru sezonul rece

  Ascuns sub hainele groase, corpul tău are nevoie de îngrijire specială de iarnă. Anotimpul rece este cel care îți afectează poate cel mai mult pielea. Din cauza temperaturilor scăzute, pielea devine mai uscată și se deshidratează mai repede. Dacă vara optezi pentru creme de corp ceva mai soft, care se absorb rapid în piele, când se instalează vremea rece este de preferat să alegi unele cu un conținut ridicat de substanțe nutritive. Deși pot fi mai grase, astfel de creme sunt mult mai potrivite pe vreme rece, reușind să ofere pielii tale hidratarea de care are nevoie pentru a face față temperaturilor scăzute. Mai mult, dacă îți plac aromele îmbietoare ale sărbătorilor de iarnă, încearcă gamele de loțiuni și creme de corp parfumate cu mirosuri delicioase, care îți vor hrăni pielea uscată în sezonul rece și îi vor reda strălucirea.

  • Aromele vedetă ale Crăciunului din acest an vin într-o gamă variată de produse delicioase pentru a îndeplini orice preferință. Formula Dolce Abbracio are ingredient de bază mierea și este îmbogățită cu note de bergamotă și patchouli, senzația olfactivă fiind senzațională dar delicată. Cu proprietăți benefice pentru piele, mierea regenerează pielea redându-i elasticitatea, are efect anti-ageing, efect antiseptic, antioxidant și tonifiant, și este un adevărat ingredient de lux pentru orice creme de corp, creme de mâini sau creme pentru ten. Este hidratantă, nutritivă, catifelează pielea şi îi redă strălucirea. Alege să folosești ca și cremă de corp, laptele de corp cu extract de miere și bergamotă care îngrijește pielea, conferindu-i hidratarea necesară. Formula sa catifelată este atât bogată, cât și lejeră, aplicându-se rapid și ușor. Este pentru orice tip de piele, ceva plăcut cu care să te răsfeți, parfumul rămânând pe piele mai mult timp. 

 

  • O altă gamă de produse de sărbătoare pentru îngrijirea corpului, Mattina d`Inverno, combină calitățile vaniliei cu cele ale ghimbirului, cunoscut pentru proprietățile antiinflamatoare, antibacteriene și antioxidante, într-o formulă căreia nu îi poți rezista. Vanilia este elegantă, cu o aromă complexă, nu cred că te poți sătura de mirosul ei bogat care reușește să încălzească toate simțurile. În plus, vanilia este bogată în antioxidanți care împiedică și inversează deteriorarea pielii cauzată de radicalii liberi. Ajută la încetinirea semnelor de îmbătrânire, are proprietăți antibacteriene. Produsele cosmetice Mattina d`Inverno nu au nimic care să amintească de prăjituri, merg înspre o zonă luxoasă, cu note picante. Pentru o hidratare de sărbătoare folosește creme de corp cu o aromă delicata de vanilie și ghimbir, precum laptele de corp Mattina d`Inverno care este absorbit imediat după aplicare și nu îngrașă pielea, care devine catifelată și foarte fină la atingere.

 

  • Sezonul rece și sărbătorile de iarnă aduc un mix de arome irezistibil, precum aromele de măr roșu caramelizat care vin cu o poveste nouă, cu un miros deosebit și inconfundabil care te introduce direct în magia Crăciunului. Mirosul este foarte natural, seducător, iar produsele Aria di Festa au în plus arome de caramel, extract de bujori, extract de flori albe, extract de praline, extract din lemn de cedru, flori de măr, pere, prune, vanilie. Aplicate pe piele produsele te vor invada cu o mie de arome care merg foarte bine împreună. Gama de creme de corp cu extract de mere roșii este un alint cosmetic de sărbătoare. Oferă-ți un moment de relaxare și simte aroma îmbietoare a laptelui de corp cu extract de mere caramelizate. Perfect pentru o seară doar pentru tine. Formula îmbogățită cu extract de scorțișoară, suc de mere și ulei de argan, oferă un confort instant pentru o piele minunat de moale și o senzație de catifelare. Aromele dulci și primitoare de mere și mirodenii te invită să îți reamintesti de plăcinta bunicii din copilarie și îți învăluie pielea într-o aromă de dulceață.

 

  • O altă aromă potrivită sezonului rece este cea de portocale, iar produsele pentru îngrijirea pielii din gama Neroli sunt la fel de mătăsoase precum petalele aromate de floare de portocal. Formula specială datorată complexului de ingrediente active atent selectate, dintre care se evidențiază extractul de apă de portocale bio din Sicilia, uleiul de migdale dulci și vitamina E, hrănește pielea, care e mai radiantă cu fiecare aplicare și emană o frumusețe parfumată.Una din acele creme de corp parfumate care asigură pielii hidratarea optimă, îi redă fermitatea și elasticitatea devenind astfel netedă și catifelată este crema de corp cu aromă de flori de portocal. Este o cremă voluptuoasă pentru corp, delicată, aerată, care lasă o senzație plăcută pe piele devenind mătăsoasă precum petalele frumos mirositoare ale florilor de portocal. Textura ei moale și aroma încăntătoare se îmbină perfect pentru a oferi momente de reală plăcere. De asemenea, pătrunde foarte repede în piele și nu lasă urme grase pe corp. Este o cremă naturală cu un parfum delicat de flori de portocal care răsfață întregul trup prin acțiunea sa de revigorare și hrănire lăsând pielii un aspect sănătos și foarte atrăgător.

 

  • O gamă spectaculoasă de produse cosmetice special creată pentru cei ce iubesc vanilia în varianta sa senzuală, este Vaniglia Nera. Formula produselor îmbogățită cu vanilie neagră și unt de shea hrănește pielea și o menține mătăsoasă și hidratată, iar mirosul său inconfundabil de vanilie neagră, învăluie simțurile cu arome senzuale, fructate și florale. Pe de altă parte untul de shea este hidratant natural și este bogat în vitamina A. Vitamina A din untul de shea este de ajutor în tratarea mai multor probleme ale pielii, precum eczemele, dermatitele și chiar și estomparea ridurilor. Alege creme de corp cu extract de vanilie neagră și unt de shea care îți vor încălzi pielea cu un miros seducător și vor conferi pielii un confort imediat, lăsând-o moale și mătăsoasă. Aroma să intrigantă este o simfonie de senzualitate și dulceață care lasă note calde, somptuoase de vanilie neagră pe piele și o înconjoară cu sugestii delicioase.

Bottega Verde îți rasfață corpul cu loțiuni și creme de corp, care datorită texturilor cremoase și emoliente, învăluie pielea în parfumuri speciale și atingeri magice. Cremele de corp Bottega Verde pot fi considerate pe drept cuvânt elixir de frumusețe, întrucât ingredientele active îngrijesc pielea eficient, dar cu naturalețe. Alege creme de corp pentru un răsfăț plăcut în sezonul rece și o piele mătăsoasă și hidratată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *