Tratament pentru Păr: Cum să îl alegi pe cel mai bun pentru un păr sănătos și strălucitor?

   Abia aștepți sărbătorile și cadourile de sub brad. Și la fel ca în fiecare an vei face eforturi să arăți bine și să-ți impresionezi prietenii și familia, iar modul cum arată părul tău contează foarte mult. Dacă vrei să ai un păr strălucitor și plin de vitalitate trebuie să ai grijă de modul în care îl tratezi și de produsele de îngrijire pe care le folosești. Pentru a prinde viață, volum, strălucire, părul tău trebuie să fie îngrijit în permanență. Trebuie să-l hidratezi, să ai grijă de dietă şi să foloseşti cât mai rar aparatele de coafat pe bază de căldură. Este important să înțelegi că îngrijirea părului se face treptat, cu fiecare produs folosit. De la curățare până la produsele de styling, fiecare pas îți poate influența părul.

 Un păr sănătos vorbește de la sine și nu poate trece neobservat. Însă, în încercarea de a obține acea strălucire mult râvnită, tindem să încărcăm firul de păr cu prea multe produse, până când acesta ajunge să nu ne mai asculte dorințele. Ar trebui să folosești un șampon pentru hidratarea părului fără SLS și parabeni, care să protejeze părul în timpul spălării menținându-i și nivelul optim de hidratare; niște tratamente păr tip mască pentru refacerea părului deteriorat, care să-i redea suplețea, desimea și vigoarea și tratamente păr cu uleiuri esențiale sau ser de păr cu efect emolient și hrănitor pentru un păr super mătăsos și strălucitor.

Cele mai bune tratamente pentru un păr strălucitor și sănătos

Dacă vrei să aplici un tratament ferm pentru a-ți revitaliza și pregăti părul pentru a străluci de sărbătoare, Bottega Verde îți propune tratamente pentru păr care au la bază ingrediente active naturale, precum ulei de argan, ulei de cocos, keratină, nuci de macadamia sau semințe de in, extracte din soia, urzică, ardei iute, chilli și germeni de grâu, menite să asigure hidratarea și hrănirea în profunzime de care ai nevoie.

  • Tratamente păr cu Keratină

Keratina este o proteină specială care se găseşte în compoziţia părului în mod natural în proporţie de 85% și acționează ca o protecție internă și externă pentru a-ți menține părul sănătos și strălucitor. Atunci când părul este coafat în exces, această componentă se degradează, iar părul devine lipsit de strălucire și greu de aranjat. De aceea câteva tratamente păr cu keratină te vor ajuta să-ți restructurezi firul de păr și să-ți recapeți strălucirea. Astfel, părul degradat, tern, va fi hrănit în profunzime datorită principiilor active ale cheratinei naturale. Răsfață-ți părul cu tratamente păr din gama Keratina e Cachemire. Datorită formulei îmbogățite cu keratină și proteine de cașmir, cu forma sa cationică, firul de păr prinde vitalitate, este mai moale, nu se încâlcește și devine mai strălucitor.

Descoperă tratamentul pentru par fragil sau rupt cu Keratina și cașmir, pentru un păr frumos de la rădăcină până la vârf, care îți va repara, hidrata și descurca firele de păr. 

Dacă ai părul vopsit poți încerca și alte tratamente păr precum masca de păr cu extract de goji și keratină care permite pătrunderea adâncă în firul de păr, fortificându-l pe întreaga sa lungime și protejând culoarea părului. Datorită keratinei părul este mai și plin de vitalitate, iar extractul de goji, are un efect antioxidant. Sau poți încerca tratamente păr cu extract de goji și keratină care se aplică pe lungimea firului și nu necesită clătire. Produsul hidratează părul redându-i strălucirea, previne vârfurile despicate și protejează de căldura uscătorului de păr și placă.

  • Tratamente păr cu ulei de argan

Uleiul de argan are calitati extraordinare: bogat în vitamina E, A și F, antiradicali și antioxidanti, are o actiune protectoare, hidratanta, emolienta și nutritiva. Produsele cu ulei de argan emoliază, creează o barieră împotriva evaporării apei din ţesuturi şi în felul acesta asigură hidratarea corectă a pielii. La nivelul scalpului îndepărtează cojiţele de seboree într-un mod delicat și reface textura firelor de păr agresate de vopsit sau ondulatul permanent. Există tratamente păr din gama Argan create special pentru părul rebel și fragil precum masca pentru păr, cu ulei și unt de argan, pentru un păr hidratat, strălucitor și mătăsos. Formula, bogată în ingrediente active pe bază de plante, combină uleiul și untul de argan cu vitamina E și oferă hrană suplimentară firului de păr care devine strălucitor și mătăsos în numai 3 minute. Vigoarea firului de păr poate fi redată dacă îl “răsfeţi” din când în când cu câteva picături din “aurul deşertului”. Poți încerca efectul uleiului de argan și cu tratament nutritiv, cu efect de protectie, cu ulei de argan, care este pentru toate tipurile de păr și este un tratament nutritiv care ajută la întărirea firului de păr și îl face să strălucească.

  • Tratamente păr cu ulei de cocos

Uleiul de cocos este bogat în potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc și vitaminele A și E și are proprietăți cu adevărat miraculoase în ceea ce privește îngrijirea părului. Uleiul de cocos este unic pentru că este asemănător uleiurilor naturale produse de scalp și este astfel capabil să penetreze firul de păr mai mult decât alte uleiuri. Efectul unor tratamente păr cu ulei de cocos este ca un elixir.

Produsele din gama Cocco sunt îmbogățite cu ingrediente hidratante ce ajută la hidratarea corpului și la protejarea firului de păr. Descoperă secretul frumuseții cu uleiul de cocos 100% natural, pentru un păr și un corp complet regenerat, hidratat și strălucitor.

  • Tratamente păr cu ulei de nuci braziliene

Formula unor tratamente păr cu ulei de nuci braziliene și fructe roșii Gama Olio di Nocce e Frutti Rossi este ideală pentru păr vopsit. Combină acțiunea nutritivă a uleiului de nuci braziliene cu ingredientele remineralizante ale fructelor roșii, care conferă vitalitate părului. Nucile braziliene sunt bogate în acizi grași Omega 6 și 9, care fac ca firele de păr să fie și ele sănătoase. Este, de asemenea, o sursă bună de vitamina E, unul dintre cei mai importanți nutrienți necesari pentru îmbunătățirea aspectului părului. Deficiența în acest nutrient poate face părul să fie fragil și predispus la rupere.

  • Tratamente păr cu ulei de semințe de in

Uleiul din semințe de in și proteinele vegetale este recomandat pentru tratamente păr pentru refacerea pielii și hrănirea părului uscat. Cu produsele din gama Semi di Lino ai nevoie de câteva minute pentru a scăpa de părul uscat și dezordonat. Semințele de in sunt bogate în vitamina E, ceea ce este excelent atât pentru sănătatea pielii, cât și pentru păr. Nutrientul promovează sănătatea scalpului prin reducerea daunelor provocate de radicalii liberi. Acesta ajută la îmbunătățirea circulației scalpului și deci la creșterea părului, prevenind ruperea firelor de păr.

Dacă vrei tratamente păr pentru un păr cu reflexe de mătase, masca de păr, cu efect de strălucire, cu semințe de in, Semi di Lino, este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Un adevărat tratament de înfrumusețare pentru părul tau, care hrănește părul și îl face mai moale și strălucitor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *