Șampon Nutritiv cu Keratină

  Părul reprezintă un simbol al feminității, reliefând în același timp starea noastră de sănătate. Are un rol foarte important atât în aspectul nostru fizic, cât și în starea de spirit dar și în încrederea pe care o avem în propria persoană. Dacă vrei să ai un păr strălucitor și plin de vitalitate trebuie să ai grijă de modul în care îl tratezi și de produsele de îngrijire pe care le folosești. Pentru a prinde viață, volum, strălucire, părul trebuie să fie îngrijit în permanență. Trebuie să-l hidratezi, să ai grijă de dietă şi să foloseşti cât mai rar aparatele de coafat pe bază de căldură. În schimb, ar trebui să folosești produse de îngrijire pentru păr care hidratează și hrănesc firul de păr. Cea mai bună soluție pentru un păr mătăsos și strălucitor, este să folosești șampon și balsam care să nu-ți usuce părul și să îți aplici regulat diverse tratament păr, măști sau uleiuri pentru păr. 

  Primul pas în rutina de îngrijire a părului este alegerea unui șampon pentru hidratarea părului fără SLS și parabeni, care să protejeze părul în timpul spălării menținându-i și nivelul optim de hidratare. Folosirea unui șampon cu keratină, împreună cu balsam, măști sau alte tratamente pentru păr din aceeași gamă, te vor ajuta să-ți restructurezi firul de păr și să-i recapeți strălucirea.

Beneficiile keratinei pentru păr

Keratina este elementul esențial care stă la baza unei podoabe capilare strălucitoare și sănătoase, fiind un ingredient-cheie ce se regăsește în mod natural în firul de păr și, ca suport, în numeroase produse pentru îngrijirea părului. În fapt, keratina este o proteină fibroasă specială ce face parte din structura părului, unghiilor și stratului extern al pielii, fiind responsabilă de calitatea părului și de structura sa. Se găseşte în compoziţia părului în mod natural în proporţie de 85% și acționează ca o protecție internă și externă pentru a-ți menține părul sănătos și strălucitor. 

Din cauza expunerii părului la factorii de mediu, poluare și diverse tratamente termice, cantitatea de keratină se diminuează, iar părul devine tern, fragil și lipsit de vitalitate. Mai mult, când părul este coafat în exces, această componentă se degradează, iar părul devine lipsit de strălucire și greu de aranjat. 

Keratina are o afinitate deosebită pentru zonele degradate ale firului de păr, reface structura firului, netezește celulele care se suprapun pentru a forma firele de păr și ajută și la prevenirea ruperii acestora. Acest fapt este posibil datorită capacității keratinei de a se lega de structura firelor despicate, acoperind cuticula și îndreptând-o.

Formula unui șampon cu keratină, poate fi îmbunătățita de alte ingrediente active, ulei de cocos, ulei de nuci verzi, proteină de cașmir, extract din fructe de goji, astfel încăt părul să fie hrănit în profunzime datorită principiilor active ale formulei, redevenind neted, mătăsos și puternic.

Cel mai bun șampon cu keratină

  • Gama Keratina e Cachemire este perfectă pentru restructurarea și revigorarea părului. Datorită formulei îmbogățite cu keratină și proteine de cașmir, orice șampon cu keratină din această gamă, va ajuta firul de păr să prindă vitalitate. Un șampon cu keratină și proteine de cașmir este ideal pentru restructurarea și revigorarea părului, îngrijind părul deteriorat care are nevoie de atenție specială. Keratina și proteinele de cașmir cu formă cationică au acțiune reparatoare și protectoare, keratina ajută la strălucirea pe care o dorim, iar particulele de cașmir îi vor oferi volumul dorit. Cu fiecare aplicare, părul devine mai ușor de aranjat, este mai moale, plin de strălucire și vitalitate. Pentru un efect sporit de regenerare, restructurare si volum, din aceeași gamă, alege să-ți răsfeți părul cu un ulei de păr cu keratină și proteine de cașmir. Este ideal pentru părul cu vârfuri despicate.
  • Gama Keratina e Cocco este gama perfectă pentru regenerarea firului de păr, acesta devenind mai neted și mai mătăsos. Formula specială cu keratină, lapte de cocos și agenți de netezire, are o acțiune anti-încrețire pe toată lungimea firului de păr. Keratina este cunoscută pentru creșterea rezistenței părului, are rol în a ajuta părul să fie mai elastic și îl protejează de procesele chimice dure, făcându-l mai strălucitor și sănătos. Laptele de cocos bogat în vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6, precum și fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu, este ideal pentru îngrijirea părului deshidratat și lipsit de viață. Uleiul de cocos este unic pentru că este asemănător uleiurilor naturale produse de scalp și este astfel capabil să penetreze firul de păr mai mult decât alte uleiuri. Efectul unor tratamente păr cu ulei de cocos este ca un elixir.

Un șampon nutritiv cu keratină și lapte de cocos îți va asigura hidratarea de care ai nevoie, fiind dedicat celor care vor să aibă părul drept și mătăsos. Acest șampon cu keratină conferă o curățare delicată și o aromă delicioasă. Pentru a maximiza efectele șamponului folosește balsam de păr, nutritiv, cu keratină si ulei de cocos pentru păr rebel. Dupa aplicarea acestuia, vei observa ca părul va arata mult mai sănătos și va fi mult mai usor de pieptanat și aranjat

  • Gama Sol Capelli Noce Verde e Keratina restabilește strălucirea și hidratarea părului chiar în timpul expunerii la soare. Extractul de nuci protejează și restructurează firul în întregime conferindu-i strălucire. Optează pentru un șampon cu keratină special conceput pentru a proteja și a restabili sănătatea și frumusețea părului expus la soare, care hidratează părul în profunzime și îl face mai strălucitor. 

Folosește formule de vară precum șamponul dupa plajă, cu ulei de nuci verzi și keratină însoțit de un balsam cu aceeași formulă, care protejează părul împotriva arsurilor solare, au proprietăți antioxidante, combat radicalii liberi și contribuie la regenerarea rapidă a structurii firelor de păr. Pregătește-ți părul pentru expunerea la soare și folosește ca tratament regenerator, masca pentru păr după soare, cu ulei de nuci verzi și keratină, care îți va reda aspectul natural și sănătos.

Gama Goji e Keratina promovează produse de îngrijire pentru păr, șampon cu keratină, balsam, mască de păr, tratament fără clătire pentru părul vopsit, care au formula îmbunătățită cu keratină pentru hidratare și regenerare și extract de goji pentru efect antioxidant. Folosește din această gamă pentru păr vopsit, șampon cu efect de revitalizare și protecție, cu extract de goji și keratină, împreună cu balsamul pentru păr, cu efect de disciplinare și protecție, cu extract de goji și keratină. Produsele curăță delicat și protejează culoarea părului, menținând-o strălucitoare și fresh. Încearcă și masca de păr cu efect de protecție și hidratare, cu extract de goji și keratină, care permite pătrunderea adâncă în firul de păr, fortificându-l pe întreaga sa lungime și protejând culoarea părului.

Șampoanele Bottega Verde sunt produse cosmetice naturale, delicate cu părul tău, eficiente, adevărate elixire de înfrumusețare. Realizate din extracte de plante atent selecționate conform nevoilor speciale ale fiecărui tip de păr șampoanele Bottega Verde îl ingrijesc, lăsând părul mătăsos, strălucitor, ușor de pieptănat și aranjat cu fiecare spălare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *