Produse cu
ingrediente
naturale
Toate produsele contin si ingrediente naturale care provin din flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone de pe glob.
Livrare
gratuita
Livrarea este gratuita pentru toate comenzile ce au o valoare mai mare de 139 lei. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Cadou
la fiecare
comanda
Primesti un CADOU la alegere indiferent de valoarea comenzii tale. Cadourile sunt produse din oferta standard de pe site, nu sunt mostre sau variante mini. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Livrare
rapida
Toate comenzile sunt livrate prin curierat rapid pentru a te bucura de ele intr-un timp cat mai scurt. Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde.
Retur
in 30 de zile
Poti comanda fara griji, ai posibilitatea sa te razgandesti si sa returnezi produsele in 30 de zile, cu conditia ca ele sa nu fie desfacute sau utilizate.
Consultanta
telefonica
Consultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Iti stam la dispozitie cu informatii sau ajutor pentru comandarea produselor. Contacteaza-ne de luni pana vineri in intervalul 9-18, la 0310 057 057.
Nu testam
pe animale
Adeziunea la campania de non-testare pe animale este sustinuta de folosirea exclusiva a materiilor prime naturale in realizarea produselor Bottega Verde. Toate ingredientele active folosite precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale.
Pensule de machiaj
-47% preț mai mic
Filtreaza
aplica filtre
  • 1 din 1


Bottega Verde stie ca un make-up de calitate, usor de realizat, in special in situatia in care esti nevoita sa ti-l realizezi singura, are nevoie de accesorii de calitate. Fie ca este vorba de tot felul de pensule de machiaj de diferite forme si dimensiuni, pensula pentru aplicarea fondului de ten si a machiajului, burete pentru machiaj, pensete profesionale sau aplicatoare, fiecare dintre accesorii sunt realizate din materiale de calitate, pentru siguranta ta in timpul aplicarii machiajului. Accesoriile Bottega Verde pentru conturul fetei sunt rezultatul selectiei atente, preciziei si dedicarii, pornite din aprecierea fata de natura, care stie cele mai bune secrete de frumusete. Descopera si tu pensule machiaj profesionale Bottega Verde si alege tot ce e mai bun pentru tine!
Alege pensule pentru un make up profesional Bottega Verde. Comanda online pensule pentru fond de ten, pudra si farduri.

Pensule pentru un make up profesional.

Pensule pentru fond de ten, pudra si farduri.