Produse cu
ingrediente
naturale
Toate produsele contin si ingrediente naturale care provin din flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone de pe glob.
Livrare
gratuita
Livrarea este gratuita pentru toate comenzile ce au o valoare mai mare de 139 lei. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Cadou
la fiecare
comanda
Primesti un CADOU la alegere indiferent de valoarea comenzii tale. Cadourile sunt produse din oferta standard de pe site, nu sunt mostre sau variante mini. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Livrare
rapida
Toate comenzile sunt livrate prin curierat rapid pentru a te bucura de ele intr-un timp cat mai scurt. Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde.
Retur
in 30 de zile
Poti comanda fara griji, ai posibilitatea sa te razgandesti si sa returnezi produsele in 30 de zile, cu conditia ca ele sa nu fie desfacute sau utilizate.
Consultanta
telefonica
Consultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Iti stam la dispozitie cu informatii sau ajutor pentru comandarea produselor. Contacteaza-ne de luni pana vineri in intervalul 9-18, la 0310 057 057.
Nu testam
pe animale
Adeziunea la campania de non-testare pe animale este sustinuta de folosirea exclusiva a materiilor prime naturale in realizarea produselor Bottega Verde. Toate ingredientele active folosite precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale.
Casa
-48% preț mai mic
Filtreaza
aplica filtre
  • 1 din 1


Produsele pentru casa Bottega Verde sunt surse deosebite de frumusete naturala, de stari de relaxare si de bine. Concepute la fel ca si cosmeticele - din ingrediente naturale ce contribuie la starea noastra de bine si la sentimentul de acasa. Fie ca este vorba despre balsamurile de rufe, lumanarile parfumate sau parfumurile de aromaterapie, toate produsele pentru casa au parfumuri proaspete, aerisite, seducatoare, cu note speciale, obtinute din cele mai bune ingrediente ale fiecarui anotimp. Ingredientele folosite de Bottega Verde sunt naturale, non-toxice, iar in parfumurile lor te vei regasi cu siguranta si iti vei exalta imaginatia, cu cele mai frumoase povesti.
Alege produse pentru ingriirea casei de la Bottega Verde cu arome naturale pentru o casa plina de prospetime.

Produse pentru ingriirea casei.

Arome naturale pentru o casa plina de prospetime.