Produse cu
ingrediente
naturale
Toate produsele contin si ingrediente naturale care provin din flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone de pe glob.
Livrare
gratuita
Livrarea este gratuita pentru toate comenzile ce au o valoare mai mare de 139 lei. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Cadou
la fiecare
comanda
Primesti un CADOU la alegere indiferent de valoarea comenzii tale. Cadourile sunt produse din oferta standard de pe site, nu sunt mostre sau variante mini. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Livrare
rapida
Toate comenzile sunt livrate prin curierat rapid pentru a te bucura de ele intr-un timp cat mai scurt. Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde.
Retur
in 30 de zile
Poti comanda fara griji, ai posibilitatea sa te razgandesti si sa returnezi produsele in 30 de zile, cu conditia ca ele sa nu fie desfacute sau utilizate.
Consultanta
telefonica
Consultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Iti stam la dispozitie cu informatii sau ajutor pentru comandarea produselor. Contacteaza-ne de luni pana vineri in intervalul 9-18, la 0310 057 057.
Nu testam
pe animale
Adeziunea la campania de non-testare pe animale este sustinuta de folosirea exclusiva a materiilor prime naturale in realizarea produselor Bottega Verde. Toate ingredientele active folosite precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale.
Produse pentru par
-50% preț mai mic
Filtreaza
aplica filtre


Bottega Verde crede in frumusetea autentica, naturala, bazata pe intelepciunea naturii, iar produsele de ingrijire a parului concepute sunt dovada vie a acestui lucru. Armonia, echilibrul, frumusetea sanatoasa sunt valorile care ii inspira pe cercetatorii Bottega Verde de fiecare data, cu fiecare produs creat, dovada fiind cele peste 300 de ingrediente active, care fac parte din patrimoniul pretios din spatele celor mai bune cosmetice Bottega Verde. Produsele de ingrijire a parului Bottega Verde au fost realizate in spiritul calitatii: de la idee la realizarea produsului, testarea clinica si detaliile ambalajului. Totul a fost facut in cel mai sincer respect fata de tine si fata de bogatiile pe care natura ni le ofera. Foloseste produsele pentru ingrijirea parului de la Bottega Verde si te vei bucura de o adevarata desfatare senzoriala, un rasfat total si plin parfum.
Bucura-te de frumusetea naturii oferita de Bottega Verde cu produsele de ingrijire a parului, create in functie de tipul tau de par.

Produse de ingrijire a parului cu ingrediente din natura.

Alege-le pe cele potrivite tipului tau de par.