Inimi Parfumate: Frumusetea este in tine

Acest articol a aparut prima data pe Inimi Parfumate.

Bun gasit dragile mele inimioare in seara aceasta va voi povesti unul din micile mele secrete, iar acesta se numeste Bottega Verde si face parte din ritualul meu de frumusete de ani buni.

Toate domnisoarele isi doresc piele catifelata, par matasos si ingrijire parfumata si naturala, de aceea eu am ales acest brand. Cu o vechime de peste 40 ani si o istorie frumoasa in spate, astazi Bottega Verde se bucura de o mare trecere in randul domnisoarelor si a doamnelor. Ceea ce a inceput ca un mic magazin bazat pe plante, astazi a devenit un brand cunoscut ce a consolidat valorile companiei combinate cu valorile frumusetii naturale si sincere.

Produsele le-am descoperit in urma cu aproape 10 ani, eram in vizita la prietena mea cea mai buna, in Italia si cautam ceva bun hidratant pentru corpul meu. Produsele mi-au fost recomandate de Eugenia prietena mea, si am primit cadou de la ea atunci un gel de dus si un unt de corp. Dragoste la primul dus asa pot numi prima experienta iar de atunci nu ma pot desparti de anumite produse.
Mai jos va voi prezenta produsele mele preferate si vi le voi descrie putin.
Acest Ulei protector cu ulei de nuci braziliene si de macadamia,  este nelipsit din rutina de ingrijire a parului meu, imi ofera un aspect matasos si stralucitor. Miroase minunat si nu este nevoie sa pun foarte mult, este consistent ceea ce ma bucura. Tot din aceeasi gama cu uleiul protector folosesc samponul si masca, fac minuni pe parul meu, mai ales ca eu imi vopsesc parul cu regularitate.
Un alt aliat al meu ca sa il numesc asa, este Uleiul de migdale dulci, obtinut prin presare la rece. Este un ulei bogat cu actiune emolienta si nutritiva, este aur pentru mine. Il folosesc o data pe saptamana si anume duminica, atunci cand baia mea devine spa si imi rasfat simturile cu aroma de migdale dulci. Daca aveti piele sensibila, uscata si deshidratata acest ulei este minunat si benefic.
In anotimpul rece mainile sunt cele care sufera cel mai mult, din cauza vantului ele devin aspre si cu un aspect imbatranit. De aceea folosesc o super crema de maini hidratanta, ce imi catifeleaza si parfumeaza mainile.

Acestea sunt printre produsele ce nu ma despart de ele si le recomand mereu, ele fac parte din rutina mea de ingrijire. Ele ma ajuta sa am un aspect natural si sunt foarte multumita pana acum de acest brand. Ce v-am aratat aici sunt o parte din produsele mele, ce nu stiti este ca doar ce am plasat o comanda vineri si abia astept sa soseasca coletul. In urmatorul articol vom descoperi impreuna ce am comandat si bineinteles voi avea si un mic concurs pentru cu un premiu parfumat.

Pana atunci va dau o veste buna BottegaVerde.ro va ofera si voua dragile mele inimioare parfumate, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi INIMIPARFUMATE inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va dragile mele inimioare pentru ca doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de aceasta reducere.

Ne recitim la urmatorul articol, pupici parfumati dragii mei.