Machiajul de primavara

Anotimpul cald aduce odata cu razele calde si stralucitoare ale soarelui, anumite schimbari in viata ta. Faci trecerea de la rece la cald, iar totul pare ca se trezeste la viata. Peste tot e plin de culoare si culoare adoptam si noi in machiajul de primavara.

Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro, iti arata pasii pe care trebuie sa ii urmezi si produsele potrivite acestei perioade. Iti poti lasa imaginatia sa se joace cu culorile, dar trebuie sa fii atenta la anumite etape esentiale.

Baza de machiaj

Acest pas este unul peste care nu ar trebui sa treci. Este pasul care pregateste tenul pentru urmatoarele etape si ajuta la ascunderea umbrelor si imperfectiunilor, netezeste si matifieaza pielea. Incearca baza de machiaj cu efect de netezire/lifting cu alge marine si vitamina E, o baza siliconica imbogatatita cu ingrediente naturale, de la BottegaVerde.ro.

„Aplicarea pe piele trebuie sa fie treptata, pentru a evita folosirea cantitatilor prea mari de produs,” ne spune specialistul.

Fondul de ten potrivit

Acum ca soarele straluceste din ce in ce mai puternic, pielea va incepe sa se bronzeze iar fondul de ten va necesita o atentie sporita. Este important sa gasesti nuanta perfect potrivita tenului tau, de aceea poti apela la combinarea a doua nuante. Incearca un fond de ten iluminator cu extract de grapefruit si extract de afine.

„Fondul de ten se va aplica inclusiv pe zona gatului, spre decolteu si spre urechi, in functie de imbracamintea  pe care o purtam. Vom evita acel efect de masca, daca aplicam in toate aceste zone, ” ne atentioneaza make-up artistul.

Poti corecta suplimentar cearcanele sau urmele de oboseala cu ajutorul unui corector stick cu vitamin E si extract de vanilie. Conturul fetei poate fi accentuata cu un fond de ten stick multifunctional, cu Vitaskin <Reg > E- Protectie mare SPF30. Asaza apoi totul cu o pudra compacta naturala, cu parfum de nuca de cocos si vitamin A si E, pentru un aspect bronzat parfumat.

Completeaza apoi cu un fard de obraji intr-o nuanta delicioasa de piersica. Poti incerca fardul de obraz cu extract de aloe si brusture, care are un efect de maxima stralucire. Pentru un efect de extra stralucire, poti adauga tenului dar si parului, o pudra parfumata cu perle de rau.

 

Sprancenele

Sprancele pot schimba intregul aspect al fetei, asa ca este foarte important sa le conturam corect si potrivit trasaturilor noastre. Incearca  kit-ul design pentru sprancene, cu Vitamina E- armonie curata.

Machiajul ochilor

Aici poti folosi nuante cat mai vii: roz, lila, mov. Incearca din multele optiuni de nuante mate sau perlate de fard de pleoape cu Vitaminele A si E si coenzima Q10. Poti folosi fardul atat uscat cat si aplicat cu o pensula umeda, pentru a intensifica culoarea.

Rimelul este pasul urmator, iar el este important pentru ca o sa confera privirii tale profunzime. Incearca un produs cu ingrediente naturale, cum este rimelul gene infinite cu aloe vera si Vitamina A de la BottegVerde.ro.

Buzele

Ele completeaza look-ul tau si sunt ultimul pas, dar nu sunt deloc de trecut cu vederea. Alege sa fii mai indrazneata, cu o culoare pastelata sau chiar o nuanta puternica de rosu sau visiniu. Daca ai un machiaj al ochilor mai colorat, opteaza totusi pentru o nuanta mai cuminte pe buze. Incearca rujul Argan de Maroc cu ulei de argan si rol protector.

BottegaVerde.ro ofera o gama variata de produse care te vor ajuta sa ai sprancene perfecte, fara prea mult efort. Chiar daca nu esti adepta machijului de zi cu zi, stii foarte bine ca niste sprancene bine conturate iti vor reinventa look-ul. Tine cont de sfaturile make-up artistului Andreea Has si alege produsele naturale de pe www.bottegaverde.ro.