Afla care sunt tendintele in make-up in aceasta primavara

Renunta la hainele groase si la make-up-uri prudente… a venit primavara! Afla si tu care sunt cele mai reusite make-up-uri in aceasta primavara si lasa-te purtata in lumea culorilor cu Bottegaverde.ro.

Specialistul in make-up Bottegaverde.ro, Andreea Has, ne ofera cateva ponturi despre ce se poarta in aceasta primavara.

1. Pregateste-ti pensula pentru blush

In aceasta primavara se poarta blush-ul, indiferent daca alegi sa-l aplici cu mana sau cu o pensula speciala. Uita de subtilitati si foloseste o cantitate de blush care sa-ti ofere culoarea de care obrajii tai au nevoie. „Foloseste nuante de roz pal, pe care sa le aplici in zona pometilor, astfel, vei capata acea pata de culoare care te va scoate din anonimat„, afirma Andreea Has, make-up specialist Bottegaverde.ro. Poti incerca fardul de obraz cu extract de aloe si brusture, cu efect de maxima stralucire-roz, 36 lei, pentru o aparitie de invidiat.

2. Adopta stilul Bold lips

Buzele rosii fac ravagii si in aceasta primavara, astfel ca poti purta fara grija rujul tau preferat. Poti opta si pentru nuante derivate din rosu, cum ar fi nuantele de piersica, potocaliu, electric sau fucsia, deoarece in acest sezon se pot purta multe culori si texturi, ceea ce inseamna ca vei avea de unde alege. Poti incerca rujul intens hidratatnt, cu struguri rosii, 48 lei, pentru buze perfecte.

3. Adauga un accent colorat make-up-ului tau

Unul dintre punctele forte ale acestui sezon sunt fardurile de pleoape in nuante de bleu deschis. „Daca vrei sa fii in forma, poti alege farduri in nuante de albastru deschis, astfel vei atrage atentia si vei fii apreciata„, ne indeamna Andreea Has. Poti alege fardul de pleoape pulbere, cu acid hialuronic, 36 lei, pentru un make-up perfect.

4. Alege make-up-ul de tip smokey-eyes

In aceasta primavara se poarta make-up-ul smokey-eyes, astfel ca tot ce trebuie sa faci este sa-ti achizitionezi o paleta de culori – mai deschise si mai inchise si sa alegi un creion stick negru, rezistent. Poti alege fardurile Bottegaverde.ro, unde gasesti paleta trio umed-uscat, cu protectie de matase si vitaminele A, C, E, 39 lei, pentru un make-up reusit, fara prea mari batai de cap.

 5. Alege baze de make-up rezistente, pentru o aplicare perfecta a fondului de ten

Daca ai probleme cu tenul, atunci trebuie sa alegi o baza de machiaj care sa te ajute sa uniformizezi aspectul tenului. Astfel, vei putea aplica fara probleme fondul de ten, care sa se intinda sau sa se stranga. Daca vrei un ten perfect, poti opta pentru produsele de pe Bottegaverde.ro.

Tu ce make-up preferi primavara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *