De la machiaj de zi la machiaj de seară, în 3 mișcări

Totul se întâmplă pe repede-înainte în ziua de azi și noi nu avem decât să ne adaptăm. Ne dorim atât de multe lucruri, vrem să fim în atât de multe locuri încât petrecem mai mult timp pregătindu-ne decât savurând momentul.

Nu avem nevoie de mult timp sau o mulțime de produse pentru a transforma un machiaj de zi în unul seară, în doar câteva minute. Make-up artistul  Andreea Haș de la BottegaVerde.ro, te va ajuta cu câteva sfaturi și trucuri prețioase.

Schimbă rujul

Poate că în timpul zilei nu folosești ruj sau folosești unul nude, așa că acum este momentul să încerci o culoare mai puternică. Sfatul Andreei este ca atunci când ștergi rujul din timpul zilei, încearcă să nu intri în linia fondului de ten, pentru a nu fi nevoie să retușezi și acel pas. Încearcă un ruj mai îndrăzneț dar cu un rol protector în același timp, cum este rujul cu ulei de argan de la BottegaVerde.ro. Ai 16 culori seducătoare din care poți alege, precum și 3 stiluri diferite: satinat, sidefat și aspect lichid.

Pune culoare pe ploape

Fiind un machiaj de seară, putem folosi cu încredere nuanțe sidefate, ne sfătuiește Andreea Haș. În funcție de culoarea ochilor tăi, dar și de complexitatea tenului, vei alege nuanțele potrivite. Poți chiar combina mai multe culori, pentru un efect wow! Încearcă fardurile de pleope cu Vitamina A și E și Coenzima Q10, de la BottegaVerde.ro.

Conturează pomeții

Dacă în timpul zilei nu optezi pentru o conturare accentuată a pomeților  sau poate chiar sari total peste acest pas, acum este momentul perfect să-i pui în valoare. Alege un fard de obraz care să ți se potrivească, cum este fardul cu extract de aloe și brusture-cu efect de maximă strălucire. Vei avea un aspect fresh și de invidiat.

Dacă urmezi acești 3 simpli pași, vei avea nevoie de poate chiar mai puțin de 10 minute. Timpul este prețios și tu ai nevoie de soluții practice, cât și de produse care să nu te dezamăgească.

Poți vedea mai multe produse pe BottegaVerde.ro, de unde te poți inspira sau delecta cu opțiuni care au numai ingrediente naturale și sunt special concepute pentru femeile care vor ce-i mai bun din natură, transformat în produse accesibile.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *