Mascara in functie de culoarea ochilor: tie care ti se potriveste?

De multe ori, atunci cand ne realizam machiajul ochilor, acordam mai multa atentie nuantelor de fard pe care le alegem decat culorilor de mascara pe care le avem la dispozitie. Cu toate ca este ceva mai neglijat, rimelul trebuie sa fie folosit diferit in functie de culoarea ochilor, existand nuante specifice care iti pot evidentia mai bine ochii.

Daca iti doresti sa descoperi ce mascara ti se potriveste, in functie de culoarea ochilor tai, nu ezita sa citesti acest articol!

Mascara pentru ochi caprui

Daca ai ochii caprui si ti se intampla adesea sa te plangi de faptul ca aceasta este o culoare comuna, avem o veste buna pentru tine. Esti de fapt extrem de norocoasa din punctul acesta de vedere, intrucat ti se potrivesc foarte multe nuante, cu ajutorul carora ochii caprui pot fura inima oricui. Exista cateva culori care scot maroniul ochilor tai si mai mult in evidenta – auriu, verde, kaki, mov inchis sau roz. Rimelul poate avea orice culoare. Te sfatuim sa indraznesti mai mult si sa te joci cu nuante diferite in machiajul ochilor, pentru ca nuanta acestora iti permite multe!

Foloseste un rimel transparent, daca vrei sa pastrezi culoarea naturala a genelor tale! Incearca baza rimel cu apa de albastrele, incolor. Este un produs multifunctional pentru gene puternice si pline de volum. Folosit ca o baza, adauga un volum incredibil si face ca rimelul sa fie usor de aplicat, in timp ce inalta si adauga un plus de definire genelor, facandu-le mai numeroase, dese si modelate. Folosit seara, ofera un tratament de infrumusetare exceptional. Formula speciala ultra-cremoasa si usoara protejeaza, inmoaie si adauga stralucire si este imbogatit cu apa de albastrele pentru intensitatea 3D a privirii tale!

Mascara pentru ochi verzi

Ochii verzi sunt, intr-adevar, ceva mai greu de machiat. Alegerea nuantelor de fard si a rimelului trebuie sa fie facuta cu mare atentie, insa cu mici trucuri poti obtine o privire demna de invidiat. Din cate stii deja, probabil, daca ai ochii verzi, te prinde foarte bine maroul. De aceea, pe langa rimelul negru, poti opta oricand pentru mascara bruna, intrucat acesta este un element esential care iti evidentiaza privirea. Cele mai apreciate culori in make-up-ul ochilor verzi raman, totusi, movul si rozul, iar daca esti adepta smokey-eye-ului, poti alege ciocolatiu, bej si maro inchis.

Incearca un rimel 3 in 1 cu miere si bumbac, maro, de la Bottega Verde. Este un rimel cu performante exceptionale: amplifica, separa, modeleaza genele facandu-le lungi, groase si extraordinar de curbate. Aplicatorul este special creat pentru a prinde cu precizie geana cu geana, separandu-le si modelandu-le perfect, fara a le lasa incarcate.

Mascara pentru ochi albastri

Daca esti suficient de norocoasa incat sa ai ochii intr-o nuanta superba de albastru, incearca sa nu alegi aceeasi culoare pentru farduri. Acest lucru nu va face decat sa fure atentia de la privirea ta. Daca vrei sa iti accentuezi ochii, poti apela cu incredere la gri. Daca vei folosi un rimel in si un dermatograf in aceeasi culoare, ochii tai vor fi si mai frumosi. Tot in categoria culorilor care avantajeaza ochii albastri se numara si rozul, nuante de maron, auriu, caramiziu, lila, turcoaz si portocaliu.

Incearca un rimel pentru volum cu ulei de argan, negru. O mascara in 3 pasi pentru o acoperire perfecta: se aplica o data pentru un volum bine definit, de doua ori pentru volum si curbare suplimentara a genelor si de trei ori pentru volum extrem! Formula speciala usoara, imbogatita cu ulei de argan, acopera genele fara goluri sau imperfectiuni.

Gama variata de mascara de la Bottega Verde pot fi considerate pe deplin produsele de machiaj indispensabile. Rimelul poate finisa frumos machiajul, sau iti poate pune in valoare excelent trasaturile, conferind intensitate privirii fara sa mai fie nevoie sa apelezi la alte trucuri de machiaj. Confera volum genelor, culoare profunda si intensitate privirii cu o singura aplicare!